Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Βουλή Live: Εγκρίθηκαν επί της αρχής τα μέτρα από ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Σε εξέλιξη η συζήτηση των άρθρων

Βουλή Live: Εγκρίθηκαν επί της αρχής τα μέτρα από ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – Σε εξέλιξη η συζήτηση των άρθρων

Εγκρίθηκαν επί της αρχής τα μέτρα από τις αρμόδιες κοινοβουλευτικές επιτροπές με τις ψήφους των κυβερνητικών βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ.

Τώρα συζητώνται τα άρθρα και η συνεδρίαση θα ολοκληρωθεί στις 8 το βράδυ και αύριο στις 10 το πρωί το πολυνομοσχέδιο θα συζητηθεί στην Ολομέλεια. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό, η ονομαστική ψηφοφορία θα γίνει το βράδυ της Πέμπτης.

Ενδιαφέρον είχαν όσα είπε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Καραγιαννίδης προσπαθώντας να δικαιολογήσει όσα είπε χθες όταν παραδέχθηκε ότι δεν γνωρίζει καλά οικονομικά.

«Δεν ισχυρίστηκα ότι είμαι τελειόφοιτος πανεπιστημίου. Δεν ισχυρίστηκα ότι ξέρω τα πάντα. Πριν γίνω βουλευτής δούλευα σε συνεργείο αυτοκινήτων. Ισχυρίστηκα ότι κάποια πράγματα απλά μπορούμε να τα εξηγήσουμε και να συμφωνήσουμε ή διαφωνήσουμε» είπε ο κ. Καραγιαννίδης.

Φυσικά έδειξε ως υπεύθυνους τους δημοσιογράφους λέγοντας: «Κάποιες εφημερίδες και κάποια site νομίζουν ότι μπορούν να με πλήξουν προσωπικά. Δεν νιώθω ντροπή για τις δουλειές που έκανα πριν γίνω βουλευτής. Θα το ξανακάνω. Ας αφήσουμε τα μπακάλικα στην άκρη και να συζητήσουμε επι της ουσίας».

Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι των φορέων επιτέθηκαν με σφοδρότητα στην κυβέρνηση λέγοντας κατηγορώντας την ότι άλλα έλεγε και άλλα ψηφίζει. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε