Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο: Τι έκαναν οι χρυσαυγίτες κατά τη διακοπή της συνεδρίασης!

Βουλή – Βίντεο ντοκουμέντο: Τι έκαναν οι χρυσαυγίτες κατά τη διακοπή της συνεδρίασης!

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο με όσα συνέβησαν στη Βουλή κατά τη διακοπή της συνεδρίασης για το ασφαλιστικό, μετά τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Όλα άρχισαν από τον άγριο καβγά μεταξύ του Πάνου Σκουρλέτη με τον Χρήστο Παππά, που προκάλεσε την οργή των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Όταν ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Λαμπρούλης, ζήτησε να αποβληθεί από την αίθουσα ο Γιάννης Λαγός, οι βουλευτές της ΧΑ έκαναν αλυσίδα για να μην μπορούν οι άνδρες ασφαλείας της Βουλής να τον πάρουν έξω.

Ακολούθησαν αντεγκλήσεις και με παρέμβασή του ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, που καθόταν στα έδρανα, είπε πως ορθώς έχει πράξει ο αντιπρόεδρος της Βουλής, κ. Λαμπρούλης και ζήτησε να διαγραφούν όσα ειπώθηκαν μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας και των βουλευτών της ΧΑ απ΄ τα πρακτικά και να αποχωρήσει ο βουλευτής για να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Ο Λαγός παρακινούμενος από την υπόλοιπη κοινοβουλευτική Ομάδα της ΧΑ αρνείται να βγει ενώ η δεύτερη πρόταση του Βούτση ήταν να δοθεί ένα λεπτό στον Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της ΧΑ, Χρήστο Παππά να τοποθετηθεί και μετά να εξέλθει ο αποβληθείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.

Η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τη ΧΑ που ζήτησε να συνεχιστεί η συνεδρίαση και η τοποθέτηση του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου να γίνει εντός των πρακτικών.

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής αρνούνταν να εγκαταλείψουν την αίθουσα κι έτσι ο Πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης πήγε στα έδρανα της ΧΑ για να βρει λύση, αλλά δεν καρποφόρησε η προσπάθεια αυτή. Έτσι, λίγο μετά ο προεδρεύων διέκοψε.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε