Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Βρούτσης: Πόλεμος κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο Σαμαρά

Βρούτσης: Πόλεμος κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο Σαμαρά

Μια μέρα μετά την τρομοκρατική επίθεση στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας και τις σφαίρες στο γραφείο του πρωθυπουργού, η επιλογή των λέξεων από τον Γιάννη Βρούτση, έστω για να τονίσει την αποφασιστικότητα κατά της ανεργίας, είναι μάλλον ατυχής.

Βγαίνοντας από το Μαξίμου όπου έλαβε μέρος σε σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό και τους επικεφαλής των παραγωγικών υπουργείων, με στόχο την καταπολέμηση της ανεργίας, ο Γιάννης Βρούτσης σήκωσε το… λάβαρο!

«Ο πρωθυπουργός έχει σημάνει συναγερμό. Ξεκινάμε πόλεμο κατά της ανεργίας, με έδρα το γραφείο του πρωθυπουργού», είπε ο υπουργός Εργασίας.

«Βασικό μέλημα είναι μέσα σε αυτή τη χρονιά, να δούμε πως θα δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας, ιδιαίτερα για τα νέα παιδιά που δυσκολεύονται να βρουν δουλειά και σκέφτονται να μεταναστεύσουν» τόνισε ο πρωθυπουργός στη σύσκεψη.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας και οι υπουργοί Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης, Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης, Ναυτιλίας Κ. Μουσουρούλης, και Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Εκτοξεύτηκε” η μαύρη εργασία με πρωταγωνιστές τους άνεργους

Μέτρα για την αναχαίτιση της ανεργίας προτείνει η ΔΗΜΑΡ

Είκοσι δράσεις για την αντιμετώπιση της ανεργίας των νέων

ΙΟΒΕ: Στο 27,3% θα φτάσει φέτος η ανεργία – Ύφεση 4,6%

1.345.715 άνεργοι στην Ελλάδα – Μαύρη πρωτιά στην Ευρώπη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε