Παρασκευή, 29 Μαρ.
15oC Αθήνα

Βρυξέλλες προς Ελλάδα: “Βρείτε λύση ΤΩΡΑ”

“Πολύ κοντά στο να βρεθεί φόρμουλα για το ελληνικό θέμα”  μεταδίδει από την Βελγική πρωτεύουσα ο εκδότης της ελληνικής εφημερίδας “protoporos”.

Ο χρόνος κυλά σε βάρος της χώρας και αυτό το ξέρουν όλοι και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό.

Εδώ που φτάσαμε η εκταμίευση της 6ης δόσης είναι απαραίτητη για την καταβολή συντάξεων και μισθών και η νέα δανειακή σύμβαση πρέπει να προχωρήσει με συνοπτικές διαδικασίες καθώς η χώρα δε διαθέτει ταμειακά αποθέματα
(για την ακρίβεια τελειώνουν σε 20 ημέρες).

Η θέση των Βρυξελλών είναι ξεκάθαρη εδώ και μέρες. Ζητούν έγγραφες δεσμεύσεις από όλους όσοι συμμετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας του Λουκά Παπαδήμου αλλιώς λένε πως “λεφτά γιοκ”.

Η άρνηση του προέδρου της ΝΔ για έγγραφη διαβεβαίωση δεν γίνεται αντιληπτή απο τους Ευρωπαίους εταίρους οι οποίοι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στη χώρα μας κυρίως μετά το φιάσκο με το δημοψήφισμα που εμπνεύστηκε ο Γιώργος Παπανδρέου.

Μέσα σε αυτό το κλίμα ο έλληνας δημοσιογράφος Σάκης Δημητρακόπουλος, εκδότης της εφημερίδας “protoporia” μας αποκαλύπτει πως σύμφωνα με τις δικές του πληροφορίες “οι κοινοτικοί προσπαθούν να βρουν μια φόρμουλα για το θέμα της Ελλάδας η οποία φαίνεται πως μάλλον έχει βρεθεί. Νομίζω ότι δε θα τραβήξουν το σχοινί ώστε να διακινδυνεύσουν αυτή την προσπάθεια που γίνεται. Από την πείρα που έχω εδώ και 40 χρόνια στο Βέλγιο οι εταίροι μας  θα βρουν μια συμβιβαστική λύση. Ποια θα είναι αυτή; Μπορούν να υπογράψουν ένα γράμμα όλα τα κόμματα οτι στηρίζουν την πολιτική του πρωθυπουργού”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Αντί να κοιτάμε να σώσουμε την Ελλάδα ασχολούμαστε με την υπογραφή του κ. Σαμαρά – Τελεσίγραφο Γιούνκερ: “Φέρτε την υπογραφή έως τις 29/11”

Ανοίγει ο δρόμος για τη σωτηρία – Σε εξέλιξη άγρια ”παζάρια”

Δεσμεύσεις Σαμαρά αλλά με άλλη επιστολή στο ΕΛΚ

Α.Σαμαράς:” Εκτός ΝΔ όποιος ξαναμιλήσει για εσωκομματικά!”

Τελικά θα υπογράψει και ο Αντώνης Σαμαράς;

Λ.Παπαδήμος : ”Απαραίτητη η επιστολή από τους ηγέτες των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση”

 

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε