Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ 27 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

''Βυθίσατε την Ελλάδα - Μας οδηγείτε σε διχασμούς''

''Βυθίσατε την Ελλάδα - Μας οδηγείτε σε διχασμούς''
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.05.2012 | 14:14
Πρώτη δημοσίευση: 26.05.2012 | 13:21

Με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά στην επίθεσή που δέχθηκε απο τον πρόεδρο της ΝΔ, στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος.

“Αυτοί που βύθισαν την Ελλάδα, μαζί με την τρόικα και το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να διασωθούν, οδηγούν σε νέους διχασμούς ανασύροντας ξεπερασμένες διαχωριστικές γραμμές από το παρελθόν” αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Και συνεχίζει: “Υποκρίνεται ο κ. Σαμαράς ότι επιδιώκει την ανάπτυξη ή την επαναδιαπραγμάτευση, όταν την ίδια στιγμή θέλει την απρόσκοπτη εφαρμογή του μνημονίου 2, που σημαίνει νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις, νέες απολύσεις στο δημόσιο τομέα, εκτίναξη της ανεργίας και νέα λουκέτα στην αγορά. Η κρίση στην Ευρώπη για να ξεπερασθεί απαιτεί μια νέα στρατηγική που θα ανατρέπει τις νεοφιλελεύθερες αντικοινωνικές πολιτικές και την τραπεζοκρατία.
Το αποφασιστικό βήμα που έγινε στις 6 Μάη μπορεί να ολοκληρωθεί στις 17 Ιουνίου με την πλήρη ανατροπή του μνημονίου και του φαύλου εγχώριου πολιτικού κατεστημένου, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αλλαγής συνολικά στην Ευρώπη”.

Διαβάστε

Α. Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί το λόμπι της δραχμής

   Διαδώστε αυτό το άρθρο