Πέμπτη, 23 Μαΐ
23oC Αθήνα

Χαλασμός στο Twitter για το “έμενα Αιγάλεω” του Τζανακόπουλου!

Φωτογραφίες από Twitter
Φωτογραφίες από Twitter

Αιγάλεω. Μία λέξη που κατάφερε να προκαλέσει… πόλεμο μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ, με τους χρήστες του Twitter να μη μένουν αμέτοχοι! 

“Ο κύριος Μητσοτάκης νομίζω ότι είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων ή των εργαζομένων στο Κερατσίνι και στο Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του. Αυτό που μπορώ να σας πω και σας το λέει αυτό ένας άνθρωπος που έμεινε για δύο χρόνια στο Αιγάλεω. Δεν χαρίστηκε απολύτως κανένα πρόστιμο”.

Αυτή η φράση του κυβερνητικού εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, που αφορά στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει… πάρτυ στο Twitter.

Για την ιστορία, να σημειώσουμε πως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Flash 96 και το παραπάνω σχόλιο ήρθε ως απάντηση στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αναρωτήθηκε, “τι θα σκέφτονται οι άνεργοι στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω όταν βλέπουν την κυβέρνηση να χαρίζει πρόστιμα εκατομμυρίων”.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα

 

Χαλασμός!

Όπως συμβαίνει συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις, οι χρήστες του Twitter επιδόθηκαν σε… γλέντι, με τα (χιλιάδες) σχόλια να δίνουν και να παίρνουν!

Δείτε μερικά από αυτά

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε