Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Χαμός στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – Έσπασαν πόρτες στο ΣΕΦ!

Χαμός στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – Έσπασαν πόρτες στο ΣΕΦ!

Σε “εμφύλιο” πόλεμο μεταξύ “βενιζελικών” εξελίσσεται το Συνέδριο Νεολαίας ΠΑΣΟΚ!

Ο λόγος είναι οι δύο στενοί συνεργάτες του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, η πρώην βουλευτής και πρώην γραμματέας της Ν. ΠΑΣΟΚ Τόνια Αντωνίου και ο υποψήφιος βουλευτής με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας Νίκος Ανδρουλάκης, και οι δύο μέλη της ΚΟΕΣ για το Συνέδριο του κόμματος, οι οποίοι δίνουν μάχη μέχρις εσχάτων για το ποιος θα ελέγξει το Συνέδριο και κατά συνέπεια και τη νέα ηγεσία της Ν. ΠΑΣΟΚ.

Στο χορό και ο απερχόμενος γραμματέας της Νεολαίας Κώστας Πανταζής αλλά και ο πιθανός διάδοχός του Παύλος Χρηστίδης ο οποίος προωθείται από την κ. Αντωνίου. Πάντως εάν οι αντιμαχόμενες πλευρές δεν συμφωνήσουν στο πόσοι και ποιοι είναι σύνεδροι το Συνέδριο μπορεί να μην ολοκληρώσει τις εργασίες του.

Να σημειωθεί ότι οι εργασίες ξεκίνησαν πρι από λίγη ώρα μέσα σε κλίμα έντασης και καχυποψίας ενώ ακόμη δεν έχει γίνει η διαπίστευση και η ταυτοποίηση των συνέδρων!

Στελέχη του ΠΑΣΟΚ λένε ότι είναι πιθανό και στο Συνέδριο του κόμματος που ξεκινά αύριο να υπάρξουν σοβαρά οργανωτικά προβλήματα, καθώς μέχρι σήμερα είναι ανοιχτός ακόμη ο κατάλογος (αριθμός και ονόματα) των συνέδρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

“Πολιτική έρευνα” για ανατροπή Παπανδρέου​…!

Βενιζέλος: “Το ΠΑΣΟΚ είναι γάτα που είναι επτάψυχη”

Ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου θα είναι στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Τώρα στο ΠΑΣΟΚ “τσακώνονται” για το πού βρέθηκαν 100.000 ψηφοφόροι

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε