Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

''Xαστούκι'' στον Π.Οικονόμου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο

''Xαστούκι'' στον Π.Οικονόμου από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 12.07.2011 | 13:20
Πρώτη δημοσίευση: 12.07.2011 | 12:12

Ο Η.Μόσιαλος ΕΠΙΣΗΜΩΣ ''άδειασε'' τον νέο υφυπουργό Οικονομικών Παντελή Οικονόμου για τις δηλώσεις του στη Βουλή περί ανέφικτου στόχου στις αποκρατικοποιήσεις.
 

Ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Π.Οικονόμου είπε επί λέξη: Οι νόμοι ψηφίστηκαν και θα εφαρμοστούν στο σύνολο τους.Αυτό ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους υπουργούς''.
 
Πως όμως φτάσαμε σε αυτό το πρωτοφανές άδειασμα;
 
Χθες ο Παντελής Οικονόμου, από το Βήμα της Βουλής έριξε ''βόμβα'' για τις αποκρατικοποιήσεις λέγοντας ούτε λίγο ούτε πολύ : "Δεν θα πιάσουμε τον στόχο των 50 δις.Ο στόχος της άντλησης των 50 δισεκατομμυρίων έως το 2015 από τις αποκρατικοποιήσεις και την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας δεν θα υλοποιηθεί''.
 
Ο κ. Οικονόμου δήλωσε συγκεκριμένα πως δεν θα πωληθούν τόσα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος, ενώ μιλώντας σε δημοσιογράφους δήλωσε πως τα υπόλοιπα χρήματα έτσι ώστε να φτάσουν τα 50 δισεκατομμύρια ευρώ θα καλυφθούν από τα χρήματα που αναμένει η κυβέρνηση από την πάταξη της φοροδιαφυγής.
 
Μάλιστα ο ο νέος υφυπουργός είχε ανάψει πάλι φωτιές στην κυβέρνηση καθώς πριν από τις αποκρατικοποιήσεις είχε δηλώσει πως δεν συμφωνεί με την αύξηση του ΦΠΑ στο 23% στους χώρους εστίασης.
 
Πλέον όλα τα σενάρια για την τύχη του προσφάτως ορκισθέντος υφυπουργού είναι ανοιχτά.
    Διαδώστε αυτό το άρθρο