Παρασκευή, 26 Απρ.
14oC Αθήνα

Χάθηκαν οι πολιτικοί από τα στέκια του Κολωνακίου

Που οι παλιές δόξες. Ούτε ρουθούνι πολιτικού δεν σκάει πια στα παλιά στέκια του Κολωνακίου…

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Έθνους, το “18” που ήταν επί σειρά ετών στέκι του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, όπως και πολλών βουλευτών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έχει πολύ καιρό να δει πολιτικό.

Ο ιδιοκτήτης του Γ. Παπαγιάννης που μιλά στην εφημερίδα, λέει ότι έχει πολλές ιστορίες να διηγηθεί από γενέθλια στελεχών στο μαγαζί, πρωτοκλασσάτων μάλιστα.

Από τότε όμως που ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τον κατηγόρησε από το βήμα της Βουλής μάλιστα ότι βρίσκεται στο συγκεκριμένο μπαρ εν ώρα συνεδρίασης του Κοινοβουλίου δεν έχει ξαναπάει.

Ο Θ. Βασδέκης, ιδιοκτήτης του ιστορικού μπαρ Jimmy’s στη Βαλαωρίτου, αναφέρουν ότι “τον τελευταίο καιρό έχουμε δει να αποδοκιμάζονται πολιτικοί έξω από το μαγαζί, κάτι που παλαιότερα δεν συνέβαινε”.

“Πλέον έρχονται οι λιγότερο τηλεοπτικοί και αναγνωρίσιμοι. Κατά διαστήματα εμφανίζεται κάποιος από τους πιο παλιούς και γνωστούς, αλλά όχι με την ίδια συχνότητα όπως στο παρελθόν” λέει.

Την ίδια διαπίστωση κάνει και η ιδιοκτήτρια της Brasserie Valaoritou Σ. Πουλούδη. Το μαγαζί είναι από τα πλέον διάσημα σημεία συνάντησης, πολιτικών, δημοσιογράφων και επιχειρηματιών.

“Τον τελευταίο καιρό έχουν αραιώσει, δεν έρχονται με την ίδια συχνότητα όπως παλιά”, λέει ωστόσο αναφέρει ότι μάλλον οι πολιτικοί έχουν τελευταία πολλή δουλειά.

Ο ιδιοκτήτης του επίσης ιστορικού “17”, όπου πρόσφατα κόσμος συγκεντρώθηκε μαθαίνοντας ότι μέσα γευματίζει ο κ. Πρωτόπαπας φωνάζοντας συνθήματα, λέει ότι μετά το Δεκέμβρη του 2008 οι πολιτικοί άρχισαν να αραιώνουν και μετά το μνημόνιο εξαφανίστηκαν.

“Πρέπει μάλλον να ησυχάσει η κατάσταση για να τους ξαναδούμε”, αναφέρει ο κ. Κρικζώνης που πρόσφατα σέρβιρε γεμιστά στον Όλι Ρεν και κακαβιά στους τροικανούς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε