Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χειρουργείται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός

Χειρουργείται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός

– Πάνω από δύο ώρες θα διαρκέσει το χειρουργείο
– Στο πλευρό του ο υπουργός υγείας και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
– Οι γιατροί θα αποφασίσουν αν θα μπορέσει να πάει στις Βρυξέλλες
– Σταθερή η κατάσταση της υγείας του Β. Ράπανου

Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα στο Αττικό νοσοκομείο ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαρας μετά την αρχή ρήξης αμφιβληστροειδούς που διέγνωσαν οι γιατροί.

Ο κ.Σαμαράς εφτασε στο “Αττικόν” λίγο μετά τις 09:00 το πρωί. Λίγο νωρίτερα είχαν φτάσει ο νέος υπουργός Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου καθώς και ο Άκης Γεροντόπουλος.

Όπως είπε στους δημοσιογράφους ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου γύρω στις 10 ξεκίνησε η προετοιμασία για την επέμβαση η οποία διαρκεί μία ώρα ενώ η εγχείρηση θα διαρκέσει ακόμη μια ώρα. 

Ο κ. Σαμαράς υποβλήθηκε σε ολική νάρκωση και αμέσως μετά το τελος της επέμβασης οι γιατροί θα κρίνουν αν θα παραμείνει για νοσηλεία το Σαββατοκύριακο. Μάλιστα οι γιατροί θα κρίνουν αν ο ίδιος ο πρωθυπουργός μπορεί να ταξιδέψει με αεροπλάνο αφού την ερχόμενη Παρασκευή είναι η Σύνοδος Κορυφής της ΕΕ.

Σταθερή κρίνεται απο τους γιατρους η κατάσταση της υγείας του νέου υπουργού οικονομικών Β. Ράπανου ο οποίος μεταφέρθηκε χθες στο νοσοκομείο με έντονους κοιλιακούς πόνους, ναυτία, ιλίγγους εφιδρώσεις και καταβολή. O κ. Ράπανος ήταν προγραμματισμένο να ορκιστεί υπουργός Οικονομικών στις 7 το απόγευμα, η ορκωμοσία όμως μετατέθηκε για τη Δευτέρα, 25 Ιουνίου, εφόσον η κατάσταση της υγείας του, το επιτρέψει.

Διαβάστε
Στο νοσοκομείο ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομικών!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε