Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Χωρίς εξαγγελίες στη ΔΕΘ ο Σαμαράς – Θα είναι επίσκεψη εξπρές!

Χωρίς εξαγγελίες στη ΔΕΘ ο Σαμαράς – Θα είναι επίσκεψη εξπρές!

Ο πρωθυπουργός δεν έχει μέτρα να ανακοινώσει και γι αυτό δεν θα κάνει ούτε συνέντευξη τύπου στην ΔΕΘ.

Επίσκεψη- εξπρές θα πραγματοποιήσει στη Θεσσαλονίκη, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, μακριά από τις κοστοβόρες επισκέψεις των προηγούμενων ετών αλλά και γιατί δεν έχει μέτρα να ανακοινώσει!
 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου το πρωί, θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τους απαραίτητα αρμόδιους υπουργούς, θα συναντηθεί με τους τρεις φορείς που συνενώνονται (ΔΕΘ- Helexpo- ΟΠΕ) και ακολούθως θα επιστρέψει στην Αθήνα.
 
Δηλαδή, το πρόγραμμά του δεν θα περιλαμβάνει ομιλία προς τους παραγωγικούς φορείς το Σάββατο το βράδυ και συνέντευξη Τύπου την Κυριακή, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια, δεδομένου ότι μερικές ημέρες μετά, στις 14 Σεπτεμβρίου, θα συνεδριάσει το Eurogroup για την αξιολόγηση της έκθεσης της τρόικας για την Ελλάδα.
 
Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες από το Μαξίμου δεν αποκλείεται ο πρωθυπουργός να προχωρήσει σε συνέντευξη τύπου όταν κλειδώσουν τα μέτρα τα οποία θα πρέπει να πάρει η κυβέρνηση.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εντολή Σαμαρά: Τιμωρίες εξπρές για τους διεφθαρμένους του δημοσίου!

Ούτε σεντ στην Ελλάδα πριν από το Eurogroup του Οκτωβρίου – Μετά τις 8/10 η δόση των 31 δισ. – Απόβαση της τρόικας στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Σταϊκούρας: “Έχουμε τα χρήματα για τα Ειδικά Μισθολόγια, μέχρι τέλος του χρόνου”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε