Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Χρεοκοπούν τη χώρα και τσακώνονται ποιος φταίει περισσότερο – ”Θεατής” ο Παπανδρέου!

Χρεοκοπούν τη χώρα και τσακώνονται ποιος φταίει περισσότερο – ”Θεατής” ο Παπανδρέου!

Νέος ενδοκυβερνητικός κύκλος αντιπαράθεσης μεταξύ υπουργών ξέσπασε με αφορμή την προώθηση των διαρθρωτκών αλλαγών…

Και αυτή την φορά αντιμέτωποι είναι οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης Δημήτρης Ρέππας και Υποδομών Γιάννης Ραγκούσης για το ζήτημα του ενιαίου μισθολογίου, καθώς ο πρώτος υποστηρίζει ότι ο δεύτερος ο οποίος ήταν και προκάτοχός του δεν παρέδωσε κανένα σχέδιο και γι’ αυτό έχει καθυστερήσει η συγκεκριμμένη μεταρρύθμιση.

Η αντιπαράθεση όπως και στη περίπτωση των ταξί, όταν ο κ. Ραγκούσης κατηγορούσε τον κ. Ρέππα ότι ουσιαστκά δεν άνοιξε το επάγγελμα είναι σφοδρή και διεξάγεται στο γήπεδο του…MEGA, καθώς στο κεντρικό δελτίο οι δημοσιογράφοι του σταθμού σχολίασαν ότι το εναίο μισθολογίο καθυστερεί αδικαιολόγητα.

Όλα αυτά με τον πρωθυπουργό σε ρόλο θεατή που βλέπει, ακούει και δεν παρεμβαίνει…
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Τότε παρενέβη ο υπουργός Διοικητικής Μετταρύθμισης λέγοντας ότι το υπουργείο του σχετίζεται με τη διαμόρφωση του νέου βαθμολογίου των δημοσίων υπαλλήλων και το υπουργείο Οικονονομικών με το μισθολόγιο, αφήνοντας παράλληλα αιχμές στις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες των δύο υπουργείων, δηλαδή στους κ. Ραγκούση και Παπακωνσταντίνου, ότι δεν παρέδωσαν κανένα σχέδιο και όλα ουσιαστικά ξεκίνησαν από την αρχή.

Στενοί συνεργάτες του κ. Ραγκούση τονίζουν από τη πλευρά τους το αντίθετο, δηλαδη ότι το υπουργείο έως τις 15 Ιουνίου είχε διαμορφώσει ολοκληρωμένο σχέδιο-πρόταση και στις αρχές Ιουλίου ήταν ετοιμο για ανακοινώσες, ωστόσο μεσολάβησε στα τέλη Ιουνίου ο ανασχηματισμός της κυβέρνησης.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε