Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Χρυσαυγίτικο σόου και στας Ευρώπας! “Μπράβο μ@λ@κ@! Shut up” (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτό από youtube
Φωτό από youtube

Με ένα νέο άγριο καυγά, η Χρυσή Αυγή είναι ξανά στην επικαιρότητα και μάλιστα… το σημερινό επεισόδιο ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα. Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, τσακώθηκε με τον Ρουμάνο συνάδελφο του, Τζσάμπα Σόγκο, με τους χαρακτηρισμούς να περιορίζονται στην διασημότερη -ίσως- ελληνική λέξη διεθνώς…

Ο άγριος καυγάς μεταξύ δυο ευρωβουλευτών της Χρυσής Αυγής και των συναδέλφων τους που μετείχαν σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ήρθε στο επίκεντρο της συζήτησης. Αυτή είχε ως θέμα την Ελευθερία του δικαιώματος του συνέρχεσθαι στην Ελλάδα και τα νομικά κενά στα Δικαιώματα των Μειονοτήτων στην Ευρώπη.

Ο ευρωβουλευτής της Χρυσής Αυγής, Λάμπρος Φουντούλης, “μπούκαρε” κυριολεκτικά σε συνέδριο που αφορούσε στην μουσουλμανική μειονότητα στην Ελλάδα και άρχισε να φωνάζει και να βρίζει.

Αυτό προκάλεσε την έντονη αντίδραση των παριστάμενων ευρωβουλευτών, με τον Ρουμάνο ευρωβουλευτή του ΕΛΚ, Τζσάμπα Σόγκορ, να αποκαλεί τους δυο Έλληνες φασίστες.

Τους κάλεσε μάλιστα να αποχωρήσουν από την αίθουσαν “αν δεν μπορούν να είναι αξιοπρεπείς”, κάτι που έφερε και την έκρηξη. Οι δυο τους φώναζαν “σκάσε” και φέρονται αρχικά να απαντούν “μ@λ@κ@ς είσαι και φαίνεσαι”, χωρίς να ακούγεται στο βίντεο αν κάποιος τους αποκάλεσε με αυτόν τον χαρακτηρισμό.

Ακολούθησε πανδαιμόνιο, με τους δύο Έλληνες να επαναλαμβάνουν την λέξη μ@λ@κ@ς αρκετές φορές, με τους παρευρισκόμενους να κοιτούν… αποσβολωμένοι και να καταγράφουν το πρωτοφανές σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα…

Δείτε τις εικόνες τις οποίες όπως είναι λογικό οι Ευρωπαίοι βουλευτές χαρακτήρισαν ντροπιαστικές…

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε