Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Χρυσή Αυγή για νεοναζί Γερμανούς: Νομίζαμε ότι είναι δημοσιογράφοι!

Την εκδοχή της Χρυσής Αυγής για τις φωτογραφίες με Γερμανούς νεοναζί μέσα στην ελληνική Βουλή έδωσε ο Ηλίας Κασιδιάρης, υποστηρίζοντας ότι του συστήθηκαν ως δημοσιογράφοι…

Όπως αναφέρει ανακοίνωση του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, οι δυο Γερμανοί δημοσιογράφοι, την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου, ζήτησαν συνέντευξη με τον γραμματέα του κόμματος, Νίκο Μιχαλολιάκο και το αίτημά τους έγινε γνωστό.

«Το απόγευμα ήλθαν στη βουλή, όπως ακριβώς έχει γίνει και με Ελβετούς, Σουηδούς, Ιταλούς, Ισπανούς, Νορβηγούς, ακόμα και Ιάπωνες, αλλά και με συνεργείο της αλβανικής τηλεόρασης. Η μόνη φορά που αρνηθήκαμε συνέντευξη σε ξένο μέσο ήταν όταν είχαν έλθει πάλι Γερμανοί, της εφημερίδας “Die Zeit”. Ο λόγος ήταν πως στην ομάδα τους συμμετείχε τουρκάλα δημοσιογράφος», αναφέρει ο κ. Κασιδιάρης.

Σύμφωνα με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, αφού τελείωσε η συνέντευξη «ο ένας εκ των δύο Γερμανών με ενημέρωσε ότι είναι και εκλεγμένος σε κάποιο τοπικό κοινοβούλιο της χώρας του. Τον ρώτησα ποια είναι η θέση του κόμματός του για τους Έλληνες και μου απάντησε πως θαυμάζουν τον ελληνικό πολιτισμό και θεωρούν τους Έλληνες που ζουν στην Γερμανία ισότιμους με αυτούς πολίτες.

Επίσης το κόμμα του υποστηρίζει ξεκάθαρα τις ελληνικές θέσεις σε Κυπριακό, Αιγαίο, ΑΟΖ και Μακεδονικό, ενώ τίθενται φανατικά ενάντια στην ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Κάπου εκεί τελείωσε η όποια επαφή μας».

Καταλήγοντας στην ανακοίνωσή του ο Ηλίας Κασιδιάρης επιτίθεται στα ΜΜΕ και στοχοποιεί δημοσιογράφους. Χαρακτηριστικά λέει: «Με καθυστέρηση πολλών ημερών, το ξεφτιλισμένο σύστημα των εγχώριων ΜΜΕ ξεκίνησε μία ακόμη άθλια επίθεση λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής. Αποκορύφωμα το ρεπορτάζ του ΜΕΓΚΑ, του καναλιού που προ ολίγων ημερών δεν έδειξε ούτε ένα πλάνο από τη μεγαλειώδη συγκέντρωση δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων για τα Ίμια.

Ο φαντασιόπληκτος δημοσιογράφος του εν λόγω σταθμού ανακάλυψε ακόμα και… ταξίδι στελέχους της Χρυσής Αυγής στη Γερμανία και σύλληψή του στο αεροδρόμιο από τις γερμανικές αρχές. Οι άνθρωποι είναι καλύτερο να παρατήσουν τη δημοσιογραφία (αν πιστεύει πλέον κανείς ότι είναι δημοσιογράφοι και όχι άθλιοι προπαγανδιστές) και να ασχοληθούν με το αστυνομικό μυθιστόρημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ωμή παραδοχή Μιχαλολιάκου: Έχουμε φίλους στην αστυνομία και το στρατό

Γερμανοί νεοναζί συναντήθηκαν με την ηγεσία της Χρυσής Αυγής

“Ανεπιθύμητη η Χρυσή Αυγή” – Σε εξέλιξη αντιφασιστικό συλλαλητήριο στους Αμπελόκηπους

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε