Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Χρυσοχοϊδης: “Πρόεδρε να μην κάνουμε το ΠΑΣΟΚ Ι5!”

Χρυσοχοϊδης: “Πρόεδρε να μην κάνουμε το ΠΑΣΟΚ Ι5!”

Με την φράση αυτή ο Μιχάλης Χρυσοχοϊδης, επέμεινε στην θέση να εκπροσωπηθεί το ΠΑΣΟΚ με κορυφαία στελέχη στην κυβέρνηση συνεργασίας, θέση που δεν πέρασε αφού η εισήγηση Βενιζέλου έγινε δεκτή από την πλειοψηφία της Κ.Ο.

“Πρόεδρε δεν πρέπει να αφήσουμε το ΠΑΣΟΚ στα μετόπισθεν και να κάνουμε το κόμμα Ι5”, ήταν η ακριβής φράση που βγήκε από το χείλη του κ. Χρυσοχοϊδη.

Ο Απόστολος Κακλαμάνης πρότεινε να προτείνει το ΠΑΣΟΚ να μείνουν στην θεση τους κάποιοι υφυπουργοί που πέτυχαν στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό.
Αφησε μάλιστα και αιχμές μιλώντας για εκπροσώπους μιντιακών συμφερόντων. “Ορισμένοι συνάδελφοι μιλούν λες και θέλουν να βγαίνουν συνεχεια στην τηλεόραση”, είπε χαρακτηριστικά.

Με την θέση Κακλαμάνη συμφώνησε και ο Γιώργος Παπανδρέου.

O Πέτρος Ευθυμίου, ο οποίος δεν έχει εκλεγεί βουλευτής, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις για την χθεσινοβραδυνή αρνητική στάση του απέναντι στον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα, είπε ότι “εγώ που μίλησα σε 5 συναδέλφους σας προτεινα το ιρλανδικό μοντέλο. Δηλαδή να γίνουν αντιπρόεδροι οι αρχηγοί των κομμάτων. Αφού όμως δεν το δεχεται η ΔΗΜΑΡ δεν ισχύει και η πρόταση αυτή.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κανένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση – Ποιές εξαιρέσεις δέχεται ο Βενιζέλος

Επιμένει ο Βενιζέλος! Όχι δικοί μας στην κυβέρνηση! Μόνο τεχνοκράτες και άνθρωποι της επιστήμης – Συνεχίζεται η θυελλώδης Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ

Κλειδώνει σήμερα η κυβέρνηση – Τα πρόσωπα-κλειδιά και οι εσωκομματικές γκρίνιες

Την Παρασκευή πιθανότατα η ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης

Ο Γ.Παπανδρέου θέλει το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση – Σε ποιούς τηλεφώνησε

 


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε