Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Υποψήφιος περιφερειάρχης ο Γ. Δημαράς

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες των τελευταίων ημερών, ο ανεξάρτητος βουλευτής, Γιάννης Δημαράς, ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Γ. Δημαράς, διαγραφής από την Κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ γιατί καταψήφισε το μνημόνιο με την τρόικα, κατεβαίνει στις εκλογές για την Περιφέρεια Αττικής με «σημαία» ακριβώς αυτή την άρνηση και τις αλλαγές που πρόκειται να επιφέρει το μνημόνιο στην τοπική αυτοδιοίκηση, καθώς επίσης και με «με απόλυτο σεβασμό και πίστη στις δημοκρατικές αξίες, που μας εμπνέουν και υπηρετούμε», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε γραπτή ανακοίνωση του τονίζει ότι «ήρθε η ώρα που όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΟΧΙ στο μνημόνιο της υποτέλειας, ΟΧΙ στην αλαζονεία της εξουσίας, Όχι στις όποιες προσωπικές ματαιοδοξίες και κενόδοξες επιδιώξεις. Όλοι μαζί μπορούμε να πούμε ΝΑΙ και να διατρανώσουμε την απόφαση μας για μια πορεία έντιμη, διάφανη και δημιουργική. Είναι η ώρα του μεγάλου ΝΑΙ: είμαστε παρόντες και έτοιμοι να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για μια καλύτερη Ελλάδα!».

Σύμφωνα μάλιστα με δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας την Κυριακή, ο κ. Δημαράς συγκεντρώνει το 13% στην πρόθεση ψήφου, ανατρέποντας το σκηνικό στην περιφέρεια Αττικής.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε