Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Υποψηφιότητα βόμβα από τον Μανώλη Κεφαλογιάννη

Cretalive.gr
Cretalive.gr
Υποψήφιος γραμματέας της ΝΔ ο Μανώλης Κεφαλογιάννης όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το μεσημέρι στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Υποψηφιότητα – βόμβα ανακοίνωσε, λίγο μετά τις 13.00, στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, ο Μανώλης Κεφαλογιάννης, που δήλωσε ότι πρόκειται να καταθέσει την υποψηφιότητά του για τη θέση του γραμματέα στην Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ.
 
Στη συνεδρίαση της ΝΟΔΕ τέθηκαν διάφορα ζητήματα, σε σχέση με τη συγκυρία και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και υπογραμμίστηκε η αναγκαιότητα λήψης κοινωνικών μέτρων. “Η ΝΔ και η ΝΟΔΕ πρέπει να “βγαίνουν προς τα έξω”” – είπαν τα στελέχη της ΝΔ τοπικά και τόνισαν ότι εξετάζονται μεν όλες οι περιπτώσεις και τα ισοδύναμα μέτρα, ωστόσο οι πιέσεις από την τρόικα είναι ισχυρές.
 
Στην τοποθέτησή του, ο Μ.Κεφαλογιάννης τόνισε ότι “για να αλλάξει το κράτος πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Δεν πρέπει να στεκόμαστε στα επιμέρους, πρέπει να αναζητήσουμε την ουσία”. Ο ίδιος ανέφερε τη “μεταμόρφωση” της Ευρώπης σε μια Ευρώπη όχι μόνο του κοινού νομίσματος αλλά και της κοινής νομισματικής πολιτικής.
 
Στο πλαίσιο της αλλαγής των υπαρχουσών αντιλήψεων, “ευελπιστώντας να σηματοδοτήσω την αλλαγή στο κόμμα και στη χώρα καταθέτω την υποψηφιότητά μου” είπε ο κ.Κεφαλογιάννης, αλλάζοντας άρδην τα δεδομένα στο κόμμα, το οποίο επί μακρόν “προσπαθεί” και ταυτόχρονα αναβάλλει την εκλογή του νέου γραμματέα.
 
Η θέση αυτή, άλλωστε, έχει αποτελέσει “μήλον της έριδος” για πολλούς – μεταξύ αυτών ο Ν.Κακλαμάνης και ο Ν.Νικολόπουλος που έχει ήδη διαγραφεί από την ΝΔ – ωστόσο πολύ πιθανό είναι πια, μετά τη δημόσια ανακοίνωση της υποψηφιότητας Κεφαλογιάννη, καμία άλλη υποψηφιότητα να μην κατατεθεί, καθώς ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θεωρείται ως εξαιρετικά ισχυρός υποψήφιος.
 
 
Οι διαδικασίες για την εκλογή πρόκειται να διεξαχθούν στις 30 Αυγούστου.
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ν. Νικολόπουλος: η παράταξη ποτέ δεν δέχθηκε κηπουρούς!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε