Σάββατο, 20 Απρ.
11oC Αθήνα

Υποστήριξη της ΝΔ στην Μαρία Δαμανάκη

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η υποψήφια για την θέση της Επιτρόπου Αλιείας δέχθηκε την πλήρη υποστήριξη της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

“Η Ομάδα της ΝΔ στηρίζει πλήρως την κ. Δαμανάκη” είπε η επικεφαλής της Ομάδας της ΝΔ στο ευρωκοινοβούλιο, Μαριέττα Γιαννάκου και συνέχισε “συγκεντρώνει τα πολιτικά και τα τεχνοκρατικά προσόντα και έκανε πραγματικά μία αξιόλογη εμφάνιση. Θεωρούμε ότι είναι ικανοτάτη για τη θέση που έχει αναλάβει”.

Την ακρόαση της Μαρίας Δαμανάκη για την θέση της Επιτρόπου Αλιείας παρακολούθησαν οι ευρωβουλευτές της ΝΔ, Ιωάννης Τσουκαλάς και Γεώργιος Κουμουτσάκος. Ο κ. Τσουκαλάς είπε ότι η ακρόαση της Μ. Δαμανάκη “ήταν μία από τις καλύτερες” που έχει παρακολουθήσει, η οποία απάντησε “με επάρκεια, σαφήνεια και πολιτική αίσθηση, σε όλες τις ερωτήσεις, οι οποίες δεν ήταν λίγες, διήρκεσαν τρεις ώρες, οι δε ερωτώντες ήταν πάνω από 25”.

Στη συνέχεια ο κ. Τσουκαλάς ανέφερε ότι εντυπωσιάστηκε για τον “τεράστιο κόπο” που φαντάζεται ότι έχει καταβάλει η υποψήφια, για να ενημερωθεί “με τέτοια επάρκεια και τόσο γρήγορα μέσα σε ένα δίμηνο” και υπογράμμισε: “να επαινέσω το γεγονός ότι σε αντίθεση με πολλούς άλλους υποψήφιους επιτρόπους η κ. Δαμανάκη είχε ένα σπάνιο συνδυασμό, ενός τεχνοκράτη που έχει πολιτικές, κοινωνικές και κοινοβουλευτικές ευαισθησίες και ενός πολιτικού που είναι τεχνικά εκλόγιμος. Ισως εκεί να “μιλούσε“ και η μόρφωσή της από το Πολυτεχνείο ως χημικός μηχανικός”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε