Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 33 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Υπουργός Εργασίας: "Καλύτερα μισός μισθός παρά καθόλου!"

Υπουργός Εργασίας: `Καλύτερα μισός μισθός παρά καθόλου!`
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 16.03.2012 | 11:24
Πρώτη δημοσίευση: 16.03.2012 | 11:09

- "Eλευθέρας" από τον ίδιο τον υπουργό στους εργοδότες για μισθούς στα μέτρα τους
- Είπε επίσης ότι: «η χώρα δεν μπορεί να αντέξει μία χρεοκοπία»
- Δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να μειωθούν κι άλλο οι συντάξειςΔεν ξέρουμε πως να το εκλάβουμε. Είναι μήνυμα προς τους εργοδότες; Ή είναι προάγγελος για νεα εξοντωτικά μέτρα;

Είναι το λιγότερο ανατριχιαστικό να βγαίνει ο ίδιος ο υπουργός Απασχόλησης, όπως ονομάζεται και να δηλώνει: «είναι προτιμότερο οι εργαζόμενοι να εισπράττουν μικρότερο μισθό, παρά καθόλου».

Ποιός βάζει άραγε το μέτρο; Ποιός δίνει έτσι το δικαίωμα στον κάθε εργοδότη, με προβλήματα ή μη να παίρνει το ελεύθερο  να κόβει και να ράβει τους μισθούς στα μέτρα του; Με αυτή την κουβέντα ο ίδιος ο υπουργός Απασχόλησης.

Κατά τα άλλα ο κ. Κουτρουμάνης διαβεβαίωσε ότι δε θα θιγούν οι συντάξεις, υπό την προϋπόθεση ότι θα εφαρμοστούν τα μέτρα και δεν θα επιμείνει η ανεργία σε υψηλά ποσοστά μαζί με την ύφεση.

 'Αφησε να εννοηθεί όμως, πως σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επανεξεταστεί και το ύψος των συντάξεων.

Ο κ. Κουτρουμάνης σημείωσε πως δεν έχουν υποστεί καμία μείωση στις συντάξεις ένα εκατομμύριο χαμηλοσυνταξιούχοι των 400-500 ευρώ. Θαύμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ψάχνουν τις κάμερες των τραπεζών για να βρουν συνταξιούχους - μαϊμού - Αυτοκτόνησε άνθρωπος που έπαιρνε παράνομα σύνταξη όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει!

Κουτρουμάνης: δεν θα “κοπούν” άλλο οι συντάξεις

   Διαδώστε αυτό το άρθρο