Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα

Υπουργός της κυβέρνησης αδειάζει μεγαλοπρεπώς τον Πολάκη

Υπουργός της κυβέρνησης αδειάζει μεγαλοπρεπώς τον Πολάκη

Κι όμως μπορεί το Μαξίμου να στηρίζει τον Πολάκη για τις απαράδεκτες επιθέσεις του μέσω Facebook κατά δημοσιογράφων, αλλά μία υπουργός της κυβέρνησης δεν τον στηρίζει.

Μιλώντας στο Βήμα FM η αναπληρώτρια υπουργός Παιδείας, Σία Αναγνωστοπούλου αδειάζει τον εκρηκτικό συνάδελφό της, Παύλο Πολάκη και για τα όσα δημοσιεύει τις τελευταίες ώρες στο Facebook, αλλά και για τη γλώσσα καφενείου που χρησιμοποιεί.

Η κα Αναγνωστοπούλου ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της πως “βαραίνει τον καθέναν το τι λέει και πως διαχειρίζεται πράγματα στο δημόσιο χώρο”. Όπως είπε, η ίδια έχει μία αρχή να μην αναρτά κανείς μέσω Facebook και Twitter ειδικά αν είναι δημόσιο πρόσωπο “γιατί κάποια στιγμή βγάζει το θυμικό του την αγανάκτησή του ή την πολιτική του θέση και δεν ξέρει πως θα σχολιαστεί αυτό”.

Μάλιστα, η υπουργός της κυβέρνησης σημειώνει πως πρέπει όλοι να είναι προσεχτικοί στα Facebook, Twitter και αυτά.

Ξεκάθαρα σημειώνει πως παίρνει απόσταση από αυτό που γράφει ο κύριος Πολάκη και “παίρνω απόσταση από οτιδήποτε λεει κανείς ή σχολιάζει και από τους υπουργούς, το οποίο δεν έχω γράψει η ίδια και δεν ξέρω με ποιο σκεπτικό το έγραψε”.

Ωστόσο, υπερασπίστηκε την γραμμή της κυβέρνησης λέγοντας πως το 2015 απέδειξε εάν είναι υπέρ των εργαζομένων ή όχι κι αν θέλει απολύσεις.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε