Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Ζουράρις: Δεν μπορούσα παρά να πάω στο αγόρι μου, τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Ζουράρις: Δεν μπορούσα παρά να πάω στο αγόρι μου, τον Απόστολο Τζιτζικώστα

Για την πατρική σχέση που έχει με τον υποψήφιο Πρόεδρο της ΝΔ, Απόστολο Τζιτζικώστα μίλησε ο Κώστας Ζουράρις, στο Νίκο Ευαγγελάτο και στα Παραπολιτικά 90,1.

Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, με αφορμή την παρουσία του στα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου του κ. Τζιτζικώστα είπε:

«Δεν μπορούσα παρά να πάω στο αγόρι μου, τον Απόστολο, το τρίτο από τα τρία παιδιά του Γιώργη. Τον Γιώργο Τζιτζικώστα τον υποδέχτηκα στο Πειραματικό Θεσσαλονίκης όταν ήρθε μόνος του ορφανό από την Σχολή Αναβρύτων που τον είχανε οι θείοι του εκείνα τα χρόνια και ήταν μόνο του το παιδί γιατί το Πειραματικό σχολείο Θεσσαλονίκης ήταν κομμουνιστικό σχολείο δηλαδή κρυπτοαριστερό. Είδα ένα παιδί απομονωμένο και το πλησίασα και ήταν ο μπαμπάς Τζιτζικώστας, βέβαια «ζεματίστηκα» γιατί μου λέει είμαι πάρα πολύ φίλος με το διάδοχο. Χέστηκα που είσαι φίλος με το διάδοχο, αλλά του είπα να πηγαίνεις να βλέπεις τους παλιούς σου φίλους και αυτό το αγάπησε και γίναμε φίλοι πολύ. Τα παιδιά τα ξέρω από μωρά… για αυτό πήγα γιατί βεβαίως είναι παιδί μου».

Και συνέχισε: «Άλλωστε εμείς ως αριστεροί έχουμε συμφέρον να εκλεγεί ο Άδωνις κυρίως γιατί με τον Άδωνη θα πατώσει η ΝΔ, θα πιάσει το 15%. Ενώ ο «μικρός» είναι συναινετικός, έχει πολύ καλή μόρφωση, είναι ήπιου χαρακτήρος και αυτό βοηθάει και άρα θα είναι πολύ καλός αρχηγός για την ΝΔ. Θα της δώσει μια πανεθνική ευρύτερη αποδοχή».

Στο ερώτημα, αν στην περίπτωση που εκλεγεί ο κ. Τζιτζικώστας στην αρχηγία της ΝΔ θα φύγει από τους ΑΝΕΛ και θα πάει στη ΝΔ είπε: «Όχι γιατί η ΝΔ είναι κόμμα εξουσίας και επομένως δεν μπορώ να πάω μέσα στη ΝΔ».

Και εξήγησε: «Για αυτό πήγα χθες και φυσικά θα τον βοηθήσω (τον Τζιτζικώστα) σε όλα. Μακάρι να γίνει αρχηγός, είναι λίγο πρόωρο βέβαια. Άκουσα που έλεγες ότι οι Σαμαρικοί θα στηρίξουν ολίγον Απόστολο αλλά η οικογένεια αυτή και ο μπαμπάς είναι στην ιστορική παραδοσιακή Καραμανλική πτέρυγα. Ήταν θαυμαστής και «υποτακτικός» του Κων/νου Καραμανλή ο μακαριστός Γιώργος. Ανήκει στην ιστορική μεγάλη ομάδα των Καραμανλικών ο Απόστολος απλώς τώρα προφανώς ο Κώστας Καραμανλής είναι υποχρεωμένος να στηρίξει, υποθέτω, τον Βαγγέλη διότι είναι από τα ιστορικά στελέχη και δεν μπορεί τώρα να πάει πάνω από τον Βαγγέλη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε