Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Α. Λοβέρδος: “Δέχθηκα εκβιασμούς από δικηγόρους, δημοσιογράφους και γιατρούς”

Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για «ελλαδίτικους συνήθεις εκβιασμούς» που έχουν σαν στόχο να του επιβάλουν τα πράγματα.

Το ζήτημα που προκύπτει από την απουσία διοίκησης του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου, παρέπεμψε με δήλωσή του απόψε στη Βουλή, ο υπουργός Υγείας, Αν. Λοβέρδος.

Σε ανακοίνωσή του αναφέρει ότι σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, το Δημήτρη Κρεμαστινό, την ερχόμενη Τετάρτη θα συζητηθεί το θέμα του Ωνασείου, το οποίο επιχορηγείται από το κράτος με 7,7 εκατομμύρια για να παραλάβει στο τέλος τής κάθε χρήσης έλλειμμα 25 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο υπουργός Υγείας συμπληρώνει στη δήλωσή του ότι δέχθηκε εκβιασμούς από γιατρούς, δικηγόρους και δημοσιογράφους, προκειμένου να τοποθετήσει συγκεκριμένα πρόσωπα στη διοίκηση του Ωνασείου.

Ο κ. Λοβέρδος κάνει λόγο για «ελλαδίτικους συνήθεις εκβιασμούς» που έχουν σαν στόχο να του επιβάλουν τα πράγματα, προκειμένου να μην αλλάξουν ή να αλλάξουν τα δεδομένα στη διοίκηση του Ωνασείου.
 
«Όλοι χρησιμοποίησαν τα χειρότερα λόγια για τους αντιπάλους και όλα αυτά σε ένα νοσοκομείο, που καταρρέει από οικονομικά βάρη και διαχειριστικά σφάλματα. Θα ήταν αφέλεια, οποιοσδήποτε υπουργός να μπει στο δίλλημα ποιος θα τον καθυβρίζει αργότερα για το αποτέλεσμα της επιλογής του», καταλήγει η δήλωση του κ. Λοβέρδου.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε