Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα

Α.Λοβέρδος : Θα γίνει μακελειό αν πειράξουν τον Παπανδρέου

Ο υπουργός Υγείας στέλνει σαφέστατο μήνυμα μετά τις καταγγελίες για το φούσκωμα του ελλείμματος από τον οικονομικό εισαγγελέα Γ.Πεπόνη που διαβίβασε μάλιστα στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου τη δικογραφία για την υπόθεση της ΕΛΣΤΑΤ.

”Όποιος επιχειρήσει να πειράξει τον κ. Παπανδρέου, θα μετατρέψει τη χώρα σε μία χώρα στην υπάρχει μακελειό. Όποιος επιχειρήσει πολιτικά να τον προσβάλει με διάφορα θέματα που αφορούν την πολιτική του, τις επιλογές του, τα ποινικά, η χώρα θα αλλάξει πορεία: Από εκεί που πηγαίνει προς το να μην γονατίσει, θα γίνει μακελειό” δήλωσε ο Α.Λοβέρδος στο Mega.

”Όφειλε ο εισαγγελικός λειτουργός, όταν υπάρχει μία καταγγελία ενός πολίτη και ακούγεται το όνομα κάποιου που είναι υπουργός, να σταματά επί τόπου, γιατί απαγορεύεται να κάνει αξιολόγηση, γιατί αλλιώς παραβιάζει το Σύνταγμα και τις κείμενες νομοθεσίες, και να αποστείλει το φάκελο στη Βουλή η οποία και θα κρίνει” πρόσθεσε επίσης ο υπουργός Υγείας.

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γ.Μιχελάκης ζήτησε την ταχύτατη και πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης και πρόσθεσε ” η κίνηση του κ. Πεπόνη εγείρει δύο μείζονα πολιτικά ζητήματα, καταλυτικής σημασίας για τη δεινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η χώρα: Πρώτον για την ουσία της υπόθεσης και, δεύτερον, για τις καταγγελίες τις καταγγελίες των Οικονομικών Εισαγγελέων για παρεμβάσεις στο έργο τους”.

Διαβάστε επίσης : Στη Βουλή ο φάκελος της Στατιστικής Αρχής για το έλλειμμα

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε