Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Α. Ντινόπουλος: “Έπρεπε να παραιτηθεί ο Αβραμόπουλος”

Άγνωστο παραμένει εάν η Ρηγίλλης θα σχολιάσει τις δηλώσεις του κ. Ντινόπουλου ή θα προβεί σε πιο άμεσες ενέργειες.

Νέες βολές δέχθηκε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, αυτή τη φορά από τον βουλευτή Αργύρη Ντινόπουλο, μετά την αποστασιοποίησή του για τα θέματα οικονομίας από τη διακυβέρνηση Καραμανλή.

Μιλώντας στον «9,84» ο κ. Ντινόπουλος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι ο κ. Αβραμόπουλος, εφόσον διαφωνούσε, όφειλε να έχει παραιτηθεί από υπουργός.

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση της επιστολής του κ. Αβραμόπουλου προς τον κ. Καραμανλή, όπου τότε επί κυβερνήσεων Νέας Δημοκρατίας, ο πρώην υπουργός ενημέρωνε για την πορεία που φαίνεται πως θα έχει η ελληνική οικονομία και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου.

Ο βουλευτής της ΝΔ είπε χαρακτηριστικά:

«Ο κ. Αβραμόπουλος, αν πραγματικά έβλεπε αυτά που έβλεπε όταν ήταν υπουργός Υγείας και έκανε αυτές τις παρατηρήσεις στον κ. Καραμανλή -έστω και γραπτώς- και δεν γίνονταν αυτά τα οποία έπρεπε να γίνουν κατά την άποψη του, τότε γιατί δεν είχε παραιτηθεί;

Πρωτοκλασάτος υπουργός της κυβέρνησης του κ. Καραμανλή ήταν ο φίλος Δημήτρης Αβραμόπουλος, όμως να ερχόμαστε μετά να λέμε αυτά τα οποία λέμε(…) Οταν ήταν υπουργός γιατί δεν παραιτήθηκε; Εφόσον έβλεπε να πηγαίνουν τα πράγματα εκεί που πήγαιναν (…) Είναι αλήθεια, βέβαια, ότι η σχέση Καραμανλή – Αβραμόπουλου έχει περάσει από πολλά κύματα».

Διαβάστε επίσης:

Αβραμόπουλος: Αποκαθήλωσε Καραμανλή – Εκλεισε την πόρτα για την επιστροφή του

Αβραμόπουλος: Είχα προειδοποιήσει τον Καραμανλή για την κρίση

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε