Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Α. Σαμαράς: Δεν θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα

Α. Σαμαράς: Δεν θα χρεωκοπήσει η Ελλάδα

Καλεσμένος της γερμανίδας καγκελαρίου μίλησε στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Την πρόθεσή του να υπερασπιστεί στην αυριανή σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος τα εθνικά συμφέροντα “σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διέρχεται η ελληνική οικονομία” υπογράμμισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σε οπαδούς του κόμματός του σήμερα το βράδυ στις Βρυξέλλες.

Η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας είναι δύσκολη και δεν επιθυμώ να καλύψω τα λάθη του παρελθόντος ανέφερε ο Α. Σαμαράς, τονίζοντας παράλληλα ότι η σημερινή επιδείνωση οφείλεται στην απίστευτη αναποφασιστικότητα και στη μεταχρονολογημένη λήψη των αποφάσεων της κυβέρνησης. 

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε ότι τα μέτρα που έχει λάβει η κυβέρνηση είναι αντιαναπτυξιακά και κοινωνικά άδικα και υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει την υιοθέτηση άλλων μέτρων που θα τραυματίσουν την ψυχολογία της αγοράς και θα δημιουργήσουν πρόσθετα κοινωνικά προβλήματα.

Ο Αντώνης Σαμαράς σημείωσε επίσης απευθυνόμενος προς τους Έλληνες μετανάστες στο Βέλγιο ότι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είχε προωθήσει νομοσχέδιο για την ψήφο των αποδήμων, το οποίο ωστόσο δεν προωθείται από τη σημερινή κυβέρνηση η οποία σε αντιδιαστολή προωθεί μεταρρυθμίσεις για την ψήφο των μεταναστών στην Ελλάδα στην τοπική αυτοδιοίκηση.

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατέληξε λέγοντας ότι η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει. Το λόγο έλαβε επίσης με την ιδιότητα του προέδρου της οργανωτικής επιτροπής του συνεδρίου του κόμματος ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε με έμφαση “στο δημοκρατικό τρόπο με τον οποίο λειτουργεί πλέον η Νέα Δημοκρατία”.

   

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε