Τετάρτη, 24 Απρ.
22oC Αθήνα

Α. Σαμαράς : “Θα αλλάξω όσα πρέπει”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Για τη Ντόρα Μπακογιάννη, τον Κώστα Καραμανλή, το Νικήτα Κακλαμάνη αλλά και για το ΛΑΟΣ

άνοιξε τα χαρτιά του ο Αντώνης Σαμαράς.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Real News, ο κ. Σαμαράς όταν ρωτήθηκε για την αρνητική στάση της Ντόρας Μπακογιάννη και γιατί δεν της έδωσε τον τομέα Εξωτερικής Πολιτικής αλλά της πρότεινε να γίνει τομεάρχης Παιδείας και Πολιτισμού είπε :
“Ας μην υποτιμούμε την παιδεία και τον πολιτισμό. Είμαι ειλικρινής όταν μιλάω για ενότητα. Οχι μόνο πολιτική αλλά και ψυχική”.
Για τον Κώστα Καραμανλή, είπε οτι τον καλύπτει πλήρως η θαραλλέα αυτοκριτική που έκανε στο τέλος. “Οι κυβερνήσεις του έχουν θετικό απολογισμό συνολικά…”

Ο κ. Σαμαράς φαίνεται να έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του για το Νικήτα Κακλαμάνη και τον Δήμο της Αθήνας. Ο κ. Κακλαμάνης θα κριθεί όταν ολοκληρώσει το έργο του”, είπε ο κ. Σαμαράς και δεν έσπευσε να υποστηρίξει την προαναγγελθείσα υποψηφιότητα εκ μέρους του δημάρχου της Αθήνας.

Τονίζει επίσης οτι δεν εκτιμά καθόλου τους χειρισμούς της κυβέρνησης και υποστηρίζει οτι προσέφερε σε λίγες ημέρες περισσότερη συναίνεση ως πρόεδρος της ΝΔ απ’ οτι έδωσε ποτέ το ΠΑΣΟΚ όταν ήταν αντιπολίτευση.

‘Οσο για το ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά : “Δεν αποδίδω μειωτικούς χαρακτηρισμούς σε άλλα κόμματα, ούτε τσιμπολογάω βουλευτές από άλλους σχηματισμούς.”

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε