Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Α. Τσίπρας: “Το αναστάσιμο μήνυμα ας γίνει μήνυμα ανάστασης και ανάτασης του λαού μας”

Α. Τσίπρας: “Το αναστάσιμο μήνυμα ας γίνει μήνυμα ανάστασης και ανάτασης του λαού μας”

Μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης και ελπίδας έστειλε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την επίσκεψή του στο Κέντρο Αποκατάστασης Παίδων Βούλας.

“Το αναστάσιμο μήνυμα ας γίνει μήνυμα ανάστασης και ανάτασης του λαού μας. Μήνυμα ανατροπής της κοινωνικής αδικίας αλλά και μήνυμα ελπίδας για μια προοπτική κοινωνικής συνοχής και κοινωνικής αλληλεγγύης και αξιοπρέπειας”, είπε ο κ. Τσίπρας και πρόσθεσε:

“Σήμερα ας μοιραστούμε αυτό το χαρμόσυνο μήνυμα, το μήνυμα της αισιοδοξίας μαζί με τους συμπολίτες μας που έχουν περισσότερο ανάγκη. Και είναι χιλιάδες, είναι πολλοί αυτές τις μέρες, αυτά τα χρόνια της κοινωνικής καταστροφής. Ας το μοιραστούμε μ΄αυτούς που δεν έχουν φωνή, που δεν έχουν δύναμη. Κι ας τους δώσουμε λίγο από την έγνοια μας, λίγο από την αλληλεγγύη μας προκειμένου να σταθούν στα πόδια τους”.

Ολοκληρώνοντας, έκανε έκκληση ενότητας, λέγοντας ότι “όλοι μαζί και ο ένας δίπλα στον άλλον μπορούμε να τα καταφέρουμε. Μπορούμε να ελπίσουμε ένα μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Μπορούμε να ανατρέψουμε την κοινωνική καταστροφή και να οικοδομήσουμε πάνω σε ερείπια ένα μέλλον που μας αξίζει, να ανατρέψουμε και να αποκαταστήσουμε την κοινωνική καταστροφή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Α. Σαμαράς: “Μαζί θα παλέψουμε και μαζί θα τα καταφέρουμε”

Το Πάσχα του Προέδρου της Δημοκρατίας και των πολιτικών αρχηγών

Ε. Βενιζέλος: “Αυτό το Πάσχα να είναι ευκαιρία εξόδου από την κρίση”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε