Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Άδειασε Διώτη ο Βενιζέλος – Ζήτησε να είναι παρών στην συνάντηση με Μέρκελ

Άδειασε Διώτη ο Βενιζέλος – Ζήτησε να είναι παρών στην συνάντηση με Μέρκελ

Αγωνιώδη προσπάθεια το θέμα του χειρισμού της λίστας να γίνει παρελθόν, από τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και την προηγούμενη συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο Mega. H συνέντευξη εκείνη κατά κοινή ομολογία του στοίχισε επικοινωνιακά αλλά και στο εσωτερικό του κόμματός του.

Σήμερα ο κ. Βενιζέλος εμφανίστηκε στην τηλεόραση της ΝΕΤ και αν και όπως δήλωσε δεν περιμένει κάποια οριστική απόφαση από το αποψινό Eurogroup, περιμένει ωστόσο, να υπάρξει μια καθαρή δήλωση ότι η διαδικασία έχει ένα τέλος ορατό πολύ σύντομα.

Ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την επίσκεψη Μέρκελ, τη χαρακτήρισε πολύ σημαντική γιατί όπως είπε αυτή η επίσκεψη έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό γιατί πρέπει οι ηγέτες να βλέπουν και να ξέρουν τι γίνεται στην Ελλάδα και γι αυτό η επίσκεψη της Γερμανίδας Καγκελαρίου είναι καλοδεχούμενη.

Επανέλαβε ότι καλό θα ήταν ο κ. Σαμαράς να τον καλέσει και εκεινον και τον κ. Κουβέλη να είναι παρόντες στο γεύμα με την Καγκελάριο γιατί τα θέματα που θα συζητηθούν είναι πολύ κρίσιμα ιδίως στον τομέα της ανάπτυξης που πρέπει να υπάρχει στη χώρα μας.

Ο κ. Βενιζέλος ρωτήθηκε όμως και για το θέμα της λίστας και αν θεωρεί ότι οι χειρισμοί που έκανε ήταν λάθος. Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, έριξε ευθύνες στον προκάτοχό του αλλά και κυρίως στον κ. Διώτη, τονίζοντας ότι η λίστα ήταν επι 14 μήνες στα χέρια τους και θα έπρεπε να είχε γίνει δουλειά. 

“Θα έπρεπε να είχα εμπιστευθεί λιγότερο τους θεσμούς του κράτους”, είπε χαρακτηριστικά…


Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε