Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Αδειασμα Παπακωνσταντίνου σε Κουσελά: Δεν υπάρχει λίστα με 4.000 φοροφυγάδες

‘Αλλη διάσταση στα όσα είπε ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ.Κουσελάς, έδωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος.

 Ο κ.Παπακωνσταντίνου μετά την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου δήλωσε κατηγορηματικά ότι «δεν υπάρχει κάτι τέτοιο».

Πρόσθεσε μάλιστα: «Υπάρχει, όπως επανειλημμένα έχουμε πει, η υποχρέωση δημοσιοποίησης της λίστας των πολιτών με ληξιπρόθεσμες οφειλές και υπάρχει και η διαδικασία στο υπουργείο Οικονομικών από το ΣΔΟΕ και από τις αρμόδιες υπηρεσίες για τους φοροφυγάδες».

Ο κ.Παπακωνσατντίνου ενημέρωσε τον κ.Παπούλια για τις δραστηριότητες του υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής και κυρίως για την προσπάθεια προσέλκυσης επενδυτικού ενδιαφέροντος στον τομέα της Ενέργειας, ώστε να δοθεί αναπτυξιακή δυναμική, παράλληλα με την δημοσιονομική προσαρμογή.

Είπε επίσης οτι με τον αντικαγκελάριο και υπουργό Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ, αποφάσισαν ως το τέλος του χρόνου και σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να έχουν σχηματοποιήσει το πώς θα προχωρήσει το πρόγραμμα “Ήλιος”, για την επένδυση σε ελληνική ηλιακή ενέργεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και ο εισαγγελέας θέλει τη λίστα με τους φοροφυγάδες

Κόντρα Βενιζέλου – Κουσελά

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε