Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη – Δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

Άφαντος ο Η. Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη – Δεν καλύπτεται από τη βουλευτική ασυλία

– H αστυνομία ανακάλυψε ότι δεν διέμενε στην διεύθυνση που είχε δηλώσει στο Πικέρμι
– 24 ώρες μετά την επίθεση on camera σε Κανέλλη-Δούρου κρύβεται για να γλιτώσει το αυτόφωρο
– Η Κανέλλη επιτέθηκε πρώτη λένε Κασιδιάρης-Χρυσή Αυγή
– Παρέμβαση Παπούλια-Πικραμμένου για το πρωτοφανές επεισόδιο
– ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Τη διαδικασία του αυτοφώρου προσπαθεί να αποφύγει ο εκπρόσωπος τύπου της Χρυσής Αυγής μετά την πρωτοφανή επίθεση εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Ο υμνητής του Χίτλερ Ηλίας Κασιδιάρης τον οποίο ψήφισαν 13.937 πολίτες στις προηγουμένες εκλογές, δεν συμπεριφέρθηκε ως εκλεγμένος εκπρόσωπος του ελληνικού λαού. Με τα χαστούκια εναντίον της Λιάνας Κανέλλη και το πέταγμα του νερού κατά της Ρένας Δούρου, έδειξε ότι δεν σέβεται την ιδιότητά του και με την μετέπειτα στάση του, με το να κρύβεται δηλαδή, έδειξε να συμπεριφέρεται ως ένας φυγόδικος του κοινού ποινικού δικαίου.

Μη μπορώντας να κρυφτεί πίσω από την βουλευτική ασυλία, ο κ.Κασιδιάρης προφανώς κρύβεται σε κάποιο σκοτεινό μέρος και η αστυνομία δείχνει μια απίστευτη αδυναμία να τον εντοπίσει. Θα κρύβεται μέχρι να λήξει η διαδικασία του αυτοφώρου και θα εμφανιστεί(;) μετά για να βγάλει την γλώσσα σε όσους τον καταδιώκουν;

Παρά τη θέση του ως πρώην μέλος της Ελληνικής Βουλής, εκπρόσωπος όσων των τίμησαν με την ψήφο του και εκπρόσωπος ενός κόμματος έχει επιλέξει το δρόμο του καταζητούμενου.

Το ίδιο του το κόμμα αντί καταδίκης της χειροδικίας κατά δύο γυναικών υποψηφίων βουλευτών προτίμησε να στηρίξει της αντίδρασή του στην… επίθεση που δέχθηκε όπως υποστηρίζεται από τη Λιάνα Κανέλλη. (διαβάστε εδώ τη θέση της Χρυσής Αυγής)

Όπως διευκρίνισε η εισαγγελία ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν καλύπτεται από βουλευτική ασυλία καθώς έχει διαλυθεί η Βουλή για τις εκλογές.

Ο πρώην βουλευτής αφού εκτόξευσε νερό εναντίον της Ρένας Δούρου, αφού γρονθοκόπησε τη Λιάνα Κανέλλη έκανε τα πάντα για να διαφύγει, σπρώχνοντας, χτυπώντας, απειλώντας όποιον βρέθηκε στο δρόμο του. Εκείνη την ώρα ο Η. Κασιδιάρης επικαλούνταν διαρκώς την ιδιότητα του πρώην βουλευτή για να μπορέσει να διαφύγει, από κει και μετά προτίμησε την ιδιότητα του καταζητούμενου.

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΕ ΚΑΝΕΛΛΗ-ΔΟΥΡΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

Την επίθεση έχει καταδικάσει συσσωμος ο πολιτικός κόσμος, ενώ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ζήτησε ειδικά από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να καταδικάσει το συμβάν, κάτι που δεν έγινε ποτέ! (διαβάστε την είδηση)

Η είδηση κάνει τον γύρω του κόσμου προκαλώντας αρνητικά σχόλια για τη χώρα, με τα ξένα ΜΜΕ να αναφέρονται σε επίθεση ακροδεξιού βουλευτή κατά γυναικών μελών του κοινοβουλίου. Διαβάστε εδώ τα σχόλια του γερμανικού Τύπου

Διαβάστε επίσης:

Το ξέσπασμα της Λιάνας Κανέλη μετά τον ξυλοδαρμό της από τον Ηλ. Κασιδιάρη

Αντί να εμφανιστεί κρύβεται ο Ηλίας Κασιδιάρης για να αποφύγει τη σύλληψη μετά τη βιαιπραγία εναντίον Κανέλλη και Δούρου – Σύσσωμη η καταδίκη

Χρυσή Αυγή: Πρώτα χτύπησε τον Κασιδιάρη η Κανέλλη

«Έλληνας Νεοναζί τα παίρνει στο κρανίο…» – Τα γερμανικά ΜΜΕ για το σόου Κασιδιάρη

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε