Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα

Άγριος καυγάς στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Ζωή – Μεϊμαράκης: Μας έχετε σαν τα γαϊδούρια

Άγριος καυγάς στη Βουλή με πρωταγωνίστρια την Ζωή – Μεϊμαράκης: Μας έχετε σαν τα γαϊδούρια

Νέα σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε για άλλη μία φορά στη Βουλή με πρωταγωνίστρια για πολλοστή φορά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου και τον πρώην Πρόεδρο της Βουλής, Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Πριν ακόμα ξεκινήσει η συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για την υπόθεση της Siemens, ξεκίνησε τρικούβερτος καυγάς ανάμεσα στην Πρόεδρο της Επιτροπής, κα Κωνσταντοπούλου και τον κ. Μεϊμαράκη.

Το επεισόδιο ξεκίνησε όταν ο κ. Μεϊμαράκης άρχισε τα παράπονα για το γεγονός πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου καθυστέρησε την έναρξη της συνεδρίασης, με αποτέλεσμα όλοι οι βουλευτές να περιμένουν. Για αυτό το λόγο της ζήτησε να δηλώσει πότε θα τελειώσει η συνεδρίαση, λέγοντάς της πως και χτες την ρώτησε αλλά δεν πήρε ποτέ κανείς απάντηση.

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε χαρακτηριστικά πως εκείνος πάλι θα φύγει όπως χτες εάν δεν πει η κα Κωνσταντοπούλου τι ώρα θα τελειώσει η συνεδρίαση.

Η κα Κωνσταντοπούλου τον ρώτησε τότε “αυτή τη συμπεριφορά που τη μάθατε” για να προκαλέσει την έκρηξη του κ. Μεϊμαράκη. “Είναι γαιδουριά να μας αφήνετε 2 ώρες να περιμένουμε σαν γαϊδούρια και να μη μας λέτε τι ώρα θα τελειώσουμε… Και χτες ρώτησα και σήμερα κι έρχεστε και να μας κάνετε και παρατήρηση… Μας προσβάλλετε…”, φώναζε ο κ. Μεϊμαράκης.

Και συνέχισε ο κ. Μεϊμαράκης λέγοντας πως ‘και σήμερα σαν γαιδούρι είμαι εγώ από τις 4 γιατί θα ξεκινούσαμε στις 5 και ήρθατε στις 6. Επειδή εσείς δεν έχετε ωράρια, έχετε τα δικά σας, δεν θα μας το επιβάλλετε… Να πείτε τι ώρα θα ολοκληρωθεί”.

Η φράση “γαϊδουριά” προκάλεσε το σχόλιο της κας Κωνσταντοπούλου η οποία τον παρότρυνε να μετέρχεται κοινοβουλευτικές εκφράσεις, για να της απαντήσει εκείνος πως “δεν δέχομαι μαθήματα από εσάς”. Μάλιστα, ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε “με έχετε σαν ζώον εδώ να περιμένουμε την Πρόεδρο-ο-ο!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε