Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα

Άγριος καυγάς στη Βουλή: “Δεν ντρέπεστε κύριε Μητσοτάκη”

Άγριος καυγάς στη Βουλή: “Δεν ντρέπεστε κύριε Μητσοτάκη”

Άγρια κόντρα προκλήθηκε στη Βουλή ανάμεσα στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη και την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου, γνωστή για την έντονη παρουσία της στη Βουλή.

Ο κ. Μητσοτάκης επιτέθηκε κατά του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας πως θα ήθελε το πολυνομοσχέδιο να μην συζητείται με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, γιατί τότε ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν υποχρεωμένος να τοποθετηθεί επί της ουσίας, κατηγορώντας τους πως “βολεύεστε με αφορισμούς, γενικούς χαρακτηρισμούς και τσιτάτα”.

Ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την επίθεση λέγοντας προς τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, πως “πολεμάτε λυσσαλέα την ιδιωτική επένδυση, τα περιμένετε όλα από το κράτος, αγωνίζεστε για τους παλιούς πελάτες του συστήματος. Εμείς αγωνιζόμαστε για τον απλό ανώνυμο πολίτη”.

Αυτό όμως που προκάλεσε την έκρηξη της κας Κωνσταντοπούλου ήταν όταν ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως “υπάρχουν πολλοί αγανακτισμένοι που δεν είναι απελπισμένοι, απλά χάνουν τα προνόμια της μεταπολίτευσης… πελάτες του παλιού συστήματος είναι η πλειοψηφία αυτών που διαδηλώνουν σήμερα έξω”.

Η κα Κωνσταντοπούλου κάτω από τα έδρανα φώναζε “ντροπή ντροπή! Δεν ντρέπεστε;”.

Πριν καν σταματήσει να φωνάζει η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Μητσοτάκης της απάντησε: “όχι δεν ντρέπομαι. Εσείς να ντρέπεστε. Να σιωπήσετε πια επιτέλους, που νομίζετε που βρίσκεστε. Αρκετά πια!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε