Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

“Αμφιβάλλω αν ο κ.Μπαλασόπουλος έχει σηκώσει ποτέ του κάδο”

Εκκληση στους εργαζόμενους να μην πέφτουν θύματα των συνδικαλιστών τους απήθυνε η Ντόρα Μπακογιάννη. Επιτέθηκε μάλιστα με σφοδρότητα στον Πρόεδρο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, Θέμη Μπαλασόπουλο.

Μιλώντας στη Κεντρική Επιτροπή της Δημοκρατικής Συμμαχίας είπε οτι με την ιδιότητα της πρώην δημάρχου Αθηναίων, γνωρίζει πολύ καλά τους απλούς εργαζόμενους, τους αγώνες και τις αγωνίες τους, για αυτό και τους κάλεσε να μην πέφτουν θύματα συγκεκριμένων συμφερόντων:

«Ο εκάστοτε κύριος Μπαλασόπουλος αύριο το πρωί θα βρει δουλειά στις ιδιωτικές εταιρείες που θα γίνουν. Ο κύριος Μπαλασόπουλος μπορεί να είναι γενικός διευθυντής. Οι άνθρωποι που είναι πάνω στη Φυλή και ξέρουν τα μυστικά του ΧΥΤΑ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι και αυτοί διευθυντές αύριο στην ιδιωτική εταιρεία που θα γίνει, οι απλοί εργαζόμενοι θα είναι απολυμένοι τη Δευτέρα το πρωί».

Και συνέχισε: «Εγώ αμφιβάλλω ότι ο κύριος Μπαλασόπουλος έχει κάτσει ποτέ σε απορριματοφόρο, αμφιβάλλω αν έχει σηκώσει ποτέ κάδο. Αντίθετα οδηγεί μια ολόκληρη κοινωνία να είναι απέναντι σε σκληρά εργαζόμενους.»

Η ίδια κάλεσε τους εργαζόμενους να σπεύσουν στην εργασία τους και να μην αφήσουν τους συνδικαλιστές να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες τους.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Και ξαφνικά γέμισε η Αθήνα φορτηγά! – Δεκάδες οχήματα μαζεύουν σκουπίδια – ΦΩΤΟ KAI VIDEO

Ανίκανη Πολιτεία – Κενό γράμμα οι νόμοι – Η Αθήνα βουλιάζει στα σκουπίδια και παρά τις εισαγγελικές εντολές η χωματερή είναι κλειστή!

Νέα απεργία των εργαζομένων παρά τις απειλές για απολύσεις και εφεδρεία – Ιδιώτες μαζεύουν ήδη τα σκουπίδια από κεντρικούς δρόμους
“Αυτόφωρο για όσους μπλοκάρουν την αποκομιδή των σκουπιδιών”

Υγειονομική διάταξη για αποκομιδή των σκουπιδιών

Εκτός ελέγχου η ΠΟΕ – ΟΤΑ: Επιτέθηκαν στον δήμαρχο Αθηναίων – ‘Εδειραν τον δήμαρχο Συκεών – ‘Επαιξαν ξύλο με τα ΜΑΤ

Μετατρέπουν μια απλή συνέντευξη Τύπου σε θρίλερ! Για το απόγευμα αναβλήθηκαν οι ανακοινώσεις για τα σκουπίδια!

Έπεσαν… μπουνιές στα γραφεία της ΚΕΔΚΕ – Έδειραν τον δήμαρχο Νεάπολης-Συκεών!

Βάζουν ιδιώτες να μαζέψουν τα σκουπίδια και απειλούν με απολύσεις

Άλλη μια μέρα αποκλεισμένο το κέντρο – Ποιές συγκεντρώσεις είναι σε εξέλιξη

Στο “γύψο” η χώρα από σήμερα και 10 ημέρες – ‘Ολες οι απεργιακές κινητοποιήσεις


Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε