Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

ΑΝ.ΕΛΛ.: «Κουκούλωσε» τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου

ΑΝ.ΕΛΛ.: «Κουκούλωσε» τη λίστα ο Παπακωνσταντίνου

Για «κουκούλωμα» της υπόθεσης με την περιβόητη λίστα των φοροφυγάδων κατηγορούν τον πρώην υπουργό Οικονομικών οι Ανεξάρτητοι Έλληνες και ζητούν να κληθεί από τη Δικαιοσύνη για εξηγήσεις.

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Χρήστος Ζώης επιτίθεται, με βαρείς χαρακτηρισμούς, στον Γιώργο Παπακωνσταντίνου, τον οποίο χαρακτηρίζει «κήνσορα, αποτυχημένο διαπραγματευτή, αναξιόπιστο και ψευδόμενο», υποστηρίζοντας πως «οι πολίτες αρκετά ανέχτηκαν τον κ. Παπακωνσταντίνου».

Συγκεκριμένα, ο κ. Ζώης ζητά την άμεση κλήση του πρώην υπουργού από τη δικαιοσύνη «προκειμένου να εξηγήσει τα πραγματικά κίνητρα μιας ενέργειας, όχι μόνο παράνομης αλλά και βαθύτατα αντικοινωνικής, καθώς επέλεξε, την εποχή που κουνούσε το δάχτυλο και ζητούσε από τον απλό Έλληνα να πληρώσει τους φόρους του, να κουκουλώνει και, συνεπώς, να δίνει την προστασία του σε προνομιούχους Έλληνες».

«Οι πολίτες αρκετά ανέχτηκαν τον κ. Παπακωνσταντίνου ως κήνσορα, αποτυχημένο διαπραγματευτή, αναξιόπιστο και ψευδόμενο υπουργό», καταλήγει ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βενιζέλος: δεν μπορεί να αξιοποιηθεί η λίστα της Λαγκάρντ

Παπακωνσταντίνου κατά Βενιζέλου για τη… χαμένη λίστα Λαγκάρντ – “Ρωτήστε τον επόμενο” είπε

Ο Παπακωνσταντίνου είπε ψέματα για τη λίστα Λαγκάρντ – Το ντοκουμέντο στο NewsIt

”Θα ζητήσω αντίγραφο του CD της Λαγκάρντ που χάθηκε”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε