Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Άναψε φωτιές στη Βουλή ο Κασιδιάρης – Σκληρή κόντρα για την απόδραση του Αφγανού

Άναψε φωτιές στη Βουλή ο Κασιδιάρης – Σκληρή κόντρα για την απόδραση του Αφγανού

Στο κόκκινο η αντιπαράθεση μεταξύ του εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του υφυπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Καραγκούνη με αφορμή την απόδραση του Αφγανού που κατηγορείται για τη δολοφονία του Θανάση Λαγανά

Για “επίορκους δικαστές” έκανε λόγο ο Ηλίας Κασιδιάρης και αναφερόμενος στον δραπέτη μίλησε για “ένα γαϊδούρι 25 ετών που δήλωσε ανήλικος”. Συνεχίζοντας ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής ανέφερε ότι “ο επικεφαλής του υπουργείου δικαιοσύνης αντί να ξηλώσει τους υπευθύνους την επόμενη ημέρα έπινε καφέ με δικαστικούς”.

Οι αναφορές Κσιδιάρη προκάλεσαν την αντίδραση του υφυπουργού που απάντησε πως η Χρυσή Αυγή βρίσκεται σε σύγχυση σε σχέση με το υπουργείο Δικαιοσύνης και συνέχισε λέγοντας ότι
“ επί Χίτλερ οι δικαστές έκαναν πρώτα τον ναζιστικό χαιρετισμό και μετά έπαιρναν τις αποφάσεις, στις δυτικές δημοκρατίες δεν συμβαίνουν αυτά, στην Ελλάδα οι δικαστές δεν χρειάζονται κομματικούς κομισάριους είναι ελεύθεροι” ανέφερε ο κ. Καραγκούνης.

“Γελοία” χαρακτήρισε την απάντηση του υφυπουργού ο Ηλίας Κασιδιάρης και επιτέθηκε προσωπικά κατά του κ. Ρουπακιώτη χαρακτηρίζοντάς τον “κομισάριο” που έχει “λαγνεία για τους μετανάστες”.
Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφερόμενος μάλιστα στους μετανάστες είπε ότι το μαχαίρι είναι προέκταση του χεριού τους και ζήτησε “να γίνει ιδιώνυμο κάθε έγκλημα που κάνει λαθρομετανάστης”

Διαβάστε επίσης:

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε