Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Ανασχηματισμός γιοκ! – Παραμένει υπουργός ο Βορίδης – Συνεδριάζει το υπουργικό

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)
(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI)

Συνεδριάζει το υπουργικό συμβούλιο, ενώ υπό την πίεση των εταίρων δανειστών και με τις όποιες αλλαγές να απαιτούν χρόνο και προσαρμογή των νέων υπουργών ο ανασχηματισμός της Κυβέρνησης δεν θα γίνει.

Ο Πρωθυπουργός έκρινε ότι αυτή τη δύσκολη χρονική στιγμή, δεν πρέπει να χαθεί χρόνος και έτσι τηλεφώνησε σοτν κ. Βορίδη, και του ζήτησε να μείνει στην κυβερνηση. Ο κ. Βορίδης δέχθηκε.

Για την παραμονή του κ. Βορίδη στην κυβέρνηση συμφώνησαν και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευ. Βενιζέλος και ο Αντώνης Σαμαράς.

Κενές θα μείνουν οι θέσεις του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών (παραιτήθηκε η κυρία Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου) και των υφυπουργών Αμυνας (παραιτήθηκε ο αντιπρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Γεωργίου), Εργασίας (παραιτήθηκε ο κ. Ι. Κουτσούκος) και Ναυτιλίας (ήταν ο κ. Αδ. Γεωργιάδης μέχρι προχθές βουλευτής του ΛΑΟΣ και νυν ανεξάρτητος).

Την σύσταση δύο επιτροπών για τα γεγονότα που έγιναν την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, αποφάσισε, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργικό συμβούλιο, η συνεδρίαση του οποίου βρίσκεται σε εξέλιξη. Η πρώτη επιτροπή υπό τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θ. Πάγκαλο θα συνεδριάσει αύριο το πρωί, και το πόρισμά της θα συζητηθεί, πάντα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην συνεδρίαση της δεύτερης επιτροπής υπό τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, αύριο το απόγευμα.

Διαβάστε επίσης:

Π.Καψής: “Εκλογές στα τέλη Απριλίου” -” Έρχονται διαβολοβδομάδες”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε