Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Ανεξ. Έλληνες: Είμαστε ήδη προτεκτοράτο

Ανεξ. Έλληνες: Είμαστε ήδη προτεκτοράτο

Επίθεση σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ εξαπέλυσαν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή το non paper για τον φερόμενο δεσμευμένο λογαριασμό, υποστηρίζοντας πως ο μόνος εναλλακτικός δρόμος είναι εκτός μνημονίου.

Ο εκπρόσωπος του κόμματος Χρήστος Ζώης με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βενιζέλου ότι «η χώρα μας δεν είναι προτεκτοράτο», έκανε λόγο για όψιμη διαπίστωση εκ μέρους του προέδρου του ΠΑΣΟΚ και υποστήριξε ότι «αυτό έχει συντελεστεί με την ψήφο των τριών κυβερνητικών εταίρων».

«Απορούμε», είπε ο κ.Ζώης, «για την όψιμη διαπίστωση του κ. Βενιζέλου ότι η Ελλάδα κινδυνεύει να γίνει προτεκτοράτο αλλά και για τις υποκριτικές διαμαρτυρίες των κυρίων Σαμαρά και Κουβέλη, όταν είναι γνωστό και πέραν πάσης αμφιβολίας, ότι αυτό έχει συντελεστεί με την ψήφο τους και την αποδοχή του δεύτερου μνημονίου με το οποίο και εκχωρήθηκε εθνική κυριαρχία, αναγνωρίζοντας την αποκλειστική αρμοδιότητα για την επίλυση των διαφορών με τους πιστωτές μας στα δικαστήρια του Δουκάτου του Λουξεμβούργου».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων προσέθεσε ότι «είναι αργά για δάκρυα αλλά και για εσάς, κύριοι της συγκυβέρνησης» και κάλεσε τον ελληνικό λαό να βγάλει συμπεράσματα από όσα λαμβάνουν χώρα τις τελευταίες ώρες «και να συνειδητοποιήσει ότι ο μόνος εναλλακτικός δρόμος βρίσκεται έξω από το μνημόνιο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Στουρνάρας: Έκανε υποχωρήσεις τη νύχτα η τρόικα και καταλήξαμε σε συμφωνία – Αρνητικά απαντά η ΔΗΜΑΡ – Όλο το χρονοδιάγραμμα

ΠΑΣΟΚ: Απειλεί να καταψηφίσει 2 διατάξεις στο νομοσχέδιο για τις αποκρατικοποιήσεις

Αυτό είναι το non paper με τις 6 απαιτήσεις των Γερμανών

2% μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ σε νέα Δημοσκόπηση – Τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε