Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

ΑΝΕΛ: ΝΔ – ΠΑΣΟΚ οι υπεύθυνοι των μεγάλων καταστροφών στην Δυτική Αττική

ΑΝΕΛ: ΝΔ – ΠΑΣΟΚ οι υπεύθυνοι των μεγάλων καταστροφών στην Δυτική Αττική

Τις προηγούμενες κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ έχρισαν οι ΑΝΕΛ ως υπεύθυνες για τις τεράστιες καταστροφές από την κακοκαιρία στην Δυτική Αττική.

Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Μανταλένα Παπαδοπούλου τόνισε με δηλώσεις της πως οι προηγούμενες κυβερνήσεις φέρουν βαρύτατες ευθύνες για την καταστροφή.

“Αν και δεν είναι τώρα η ώρα για να καταλογιστούν ευθύνες γι’ αυτή τη φοβερή τραγωδία σ’ αυτές τις φτωχές περιοχές της περιφέρειας Αττικής, καθώς προέχει οι άνθρωποι που επλήγησαν να ξανασταθούν στα πόδια τους, εντούτοις δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε τις σοβαρότατες ευθύνες των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για τις καταστροφές στη Δυτική Αττική” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπογράμμισε επίσης ότι “είναι αξιέπαινες οι πραγματικά υπεράνθρωπες προσπάθειες των στελεχών της Πυροσβεστικής και των σωστικών συνεργείων για να βοηθήσουν τους πληγέντες και να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα” και εξέφρασε τη θλίψη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων “για τους συμπολίτες μας που έχασαν τη ζωή τους και για όσους επλήγησαν ή καταστράφηκαν τα σπίτια τους. Πρόκειται για μια αδιανόητη και ανείπωτη τραγωδία” τόνισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις