Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

«Αντάρτικο» στο ΠΑΣΟΚ: Η Αριστερή Πρωτοβουλία θέλει αποχώρηση από την κυβέρνηση

«Αντάρτικο» στο ΠΑΣΟΚ: Η Αριστερή Πρωτοβουλία θέλει αποχώρηση από την κυβέρνηση

Εκτός κυβέρνησης θέλει το ΠΑΣΟΚ η Αριστερή Πρωτοβουλία, που καλεί το κόμμα να καταγγείλει τις μνημονιακές πολιτικές που οδηγούν σε «μαζική φτωχοποίηση και καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας».

Αυτό ζήτησε η Αριστερή Πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ από την Ιπποκράτους, στο περιθώριο της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης Στελεχών που έγινε την Κυριακή. Και επιφυλάχθηκε να επανακαθορίσει τη στάση της ακόμη και προς την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο Γιώργος Παναγιωτακόπουος, μέλος της πολιτικής γραμματείας του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Αριστερής Πρωτοβουλίας, Γιώργος Παναγιωτακόπουλος, στην ομιλία του, τόνισε πως «υποστηρίξαμε ότι η αναζήτηση λύσεων στο πλαίσιο των εντολών των εκβιαστών – δανειστών θα οδηγήσει τη χώρα σε μια κατάσταση μαζικής φτωχοποίησης, πλήρους εξάρτησης από τα μεγάλα Ευρωπαϊκά Τραπεζικά κεφάλαια, ολοκληρωτικής εκποίησης, της δημόσιας περιουσίας».

Πρόσθεσε δε ότι χρειάζεται «οργανωτική ανασυγκρότηση του κινήματος σε νέες σύγχρονες βάσεις με κεντρικό άξονα τον επαναπροσδιορισμό της φυσιογνωμίας μας, χωρίς «επισκέπτες» και « αλεξιπτωτιστές».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λοβέρδος, Σκανδαλίδης περιμένουν στη γωνία τον Βενιζέλο

Σαχινίδης: Αν η ΝΔ ντρέπεται που τη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ, να μας το πει!

Πολλά κρίνονται για ΠΑΣΟΚ και Βενιζέλο

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε