Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα

Αντεπίθεση Κουρουπλή: Εγώ δεν γλείφω και με τα κέρατά μου – Επιμένει η Χριστοφιλοπούλου: Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη

Αντεπίθεση Κουρουπλή: Εγώ δεν γλείφω και με τα κέρατά μου – Επιμένει η Χριστοφιλοπούλου: Όπου γάμος και χαρά η Βασίλω πρώτη

Έντονη ήταν η αντίδραση του Παναγιώτη Κουρουμπλή. «Εγώ πήγα στο ΠΑΣΟΚ όταν ήταν κόμμα διαμαρτυρίας, δεν πήγα να πάρω θέσεις όταν έγινε κόμμα εξουσίας γλείφοντας, έρποντας και με τα κέρατα μου» απάντησε χαρακτηριστικά στην κ. Χριστοφιλοπούλου.

Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και νυν βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε σε συναισθηματικό τόνο πως «από τα 10 μου χρόνια κλήθηκα πρώιμα να δουλέψω σκληρά για να μην επιτρέψω σε κανέναν να αντιληφθεί ή να νοιώσει τη λογική του περιθωρίου απέναντι μου». «Στο ΠΑΣΟΚ δεν πήγα να αρπάξω θέση. Πήγα στις 7 Σεπτεμβρίου του 1974.

Ήμουν τότε ο πρώτος μαθητής του Γυμνασίου Αγρινίου και διώχτηκα με τον νόμο περί Τεντιμποϊσμού» πρόσθεσε και άφησε αιχμές κατά της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ ότι «μετέτρεψε μια μεγάλη παράταξη σε συνιστώσα της αριστεράς». «Εγώ δεν πήγα με τη δεξιά που έλεγε τον Γιώργο Παπανδρέου ‘κλέφτη’ πήγα στην αριστερά γιατί τίμησα το κοινωνικό κράτος που υπερασπίστηκε το ΠΑΣΟΚ» τόνισε, «καρφώνοντας» εκ νέου την κ. Χριστοφιλοπούλου.

Νωρίτερα, όταν ο συνάδελφος του κ. Κουρουμπλή από τον ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Κυριακάκης μέμφθηκε την Εύη Χριστοφιλοπούλου για το γεγονός ότι προχώρησε, όπως είπε, «σε προσωπικές επιθέσεις, με αήθη τρόπο, για πολιτικά ζητήματα», η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ «έριξε λάδι στη φωτιά» παίρνοντας πίσω την πρότερη έκφραση της και αντικαθιστώντας τη με μία άλλη, ιδίου ύφους…

Το «όπως είδε φως και μπήκε στο ΠΑΣΟΚ, έτσι είδε φως και μπήκε στον ΣΥΡΙΖΑ» το έκανε… «όπου γάμος και χαρά, η Βασίλω πρώτη».

«Είδατε γάμο και χαρά στο ΠΑΣΟΚ και μετείχατε. Τώρα βλέπετε γάμο και χαρά στον ΣΥΡΙΖΑ και μετέχετε» πρόσθεσε.

«Όποιος κάνει λάθος στη διεύθυνση, όπως έλεγε ο Γεώργιος Παπανδρέου, πρέπει να πηγαίνει στο σπίτι του» ήταν η παρατήρηση του Απόστολου Κακλαμάνη, που υπερασπίστηκε τη συνάδελφο του από το ΠΑΣΟΚ. «Εγώ αν διαφωνούσα, δεν θα προκαλούσα σύγχυση στον λαό πηγαίνοντας σε άλλο χώρο» πρόσθεσε.

Και πάλι τα συμπεράσματα δικά σας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ανοίκεια επίθεση της Εύης Χριστοφιλοπούλου στον Παναγιώτη Κουρουμπλή

Αποχώρησαν από την Εξεταστική για το έλλειμμα ΣΥΡΙΖΑ και Κουρουμπλής – “Η όλη υπόθεση είναι ένα φιάσκο” λένε

Γιατί είπε “όχι” ο Κουρουμπλής – Το SMS της κόρης του

Χαμός στο συνέδριο της Νεολαίας του ΠΑΣΟΚ – Έσπασαν πόρτες στο ΣΕΦ!

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε