Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα

Το “αντίο” του Αλέξη Τσίπρα στον… Λευκό Οίκο [pic]

Τσίπρας Blair House

Μετά από τρεις μέρες παραμονής στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ, έφτασε η ώρα του αποχαιρετισμού και της επιστροφής στην Ευρώπη, πρώτα (σ.σ. έχει Σύνοδο Κορυφής) και μετά στην Ελλάδα για τον Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο πριν φύγει από το Blair House, τον “ξενώνα” του Λευκού Οίκου όπου έμεινε η ελληνική αποστολή κατά την παραμονή της στην Ουάσινγκτον, ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας υπέγραψε στο βιβλίο των επισκεπτών.

Στο Blair House δεχτήκαμε την αμερικανική φιλοξενία, έγραψε στο twitter ο Αλέξης Τσίπρας, ανεβάζοντας και μια φωτογραφία.

Τσίπρας ο 4ος

Ο κ. Τσίπρας έγινε ο τέταρτος Έλληνας πρωθυπουργός που έμεινε στο Blair House κατά την παραμονή του στις ΗΠΑ. Είχαν προηγηθεί ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης.

Η… τελευταία πράξη στο Blair House

Πριν η ελληνική αποστολή αποχωρήσει από το Blair House, ο Έλληνας πρωθυπουργός υποδέχτηκε εκεί τους Έλληνες ανταποκριτές. Τους ενημέρωσε για τα αποτελέσματα της επίσκεψής του στις ΗΠΑ.

Για τα όσα συζήτησε με επιχειρηματίες, υποψήφιους επενδυτές και ομογενείς. Αλλά κυρίως για την –πρώτη επίσημη- συνάντησή του με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

«Το ταξίδι πήγε εξαιρετικά καλά, οι βασικοί στόχοι επιτεύχθηκαν» είπε ο Έλληνας πρωθυπουργός, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για την επίσκεψή του στις ΗΠΑ.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις