Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Απ. Κακλαμάνης: Πρόεδρε φέρεις προσωπική ευθύνη και οφείλεις να μιλήσεις στο λαό

Απ. Κακλαμάνης: Πρόεδρε φέρεις προσωπική ευθύνη και οφείλεις να μιλήσεις στο λαό

Κατα τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ βουλευτές κάλεσαν Παπανδρέου και Βενιζέλο να υπάρξει συζήτηση πρίν απο την κατάληξη της συμφωνίας για κούρεμα και νέα δανειακή σύμβαση.

Βολές εναντίον του Γ. Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Απόστολος Κακλαμάνης κατα την ομιλία του στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ. Απευθυνόμενος στον Γ. Παπανδρέου κατα την ομιλία του στην Κ.Ο.  ο Απόστολος Κακλαμάνης του είπε: “Πρόεδρε οφείλεις να μιλήσεις στον ελληνικό λαό γιατί φέρεις και προσωπική ευθύνη, γιατί δεν πορευτήκαμε με εσωκομματική δημοκρατία”.

Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής έκανε λόγο για “θρασύδειλους” και “πρόσωπα χαρταετούς” και “πρόσωπα – σημαδεμένα τραπουλόχαρτα” και πρόσθεσε οτι κάποιοι θέλουν εκλογές πρίν λήξει το ομόλογο του Μαρτίου, για να ρίξουν τις ευθύνες στο ΠΑΣΟΚ.

Η Βάσω Παπανδρέου απήθυνε έκκληση στον Γ. Παπανδρέου να επισπεύσει τις διαδικασίες στο κόμμα για να αποκτήσει νέα ηγεσία και να σταματήσουν τα φαινόμενα διάλυσης. Κάλεσε επίσης τους υποψήφιους διαδόχους να βάλουν πάνω απ’ όλα το συμφέρον της χώρας και όχι τις προσωπικές τους φιλοδοξίες.

Λούκα Καστέλη και Χάρης Καστανίδης μιλώντας στην Κ. Ο. του ΠΑΣΟΚ κάλεσαν τους Γ. Παπανδρέου και Ευ.Βενιζέλο να υπάρξει συζήτηση και διάλογος στο κοινοβούλιο και στην ΚΟ του ΠΑΣΟΚ πριν την κατάληξη της συμφωνίας “ώστε να μην βρεθούν για μια ακόμη φορά οι βουλευτές προ τετελεσμένων”. Ο Χρήστος Πρωτόπαππας ανέφερε οτι η “εξαθλίωση δεν είναι λύση στην ανταγωνιστικότητα”

Ο Πέτρος Ευθυμίου απο την πλευρά του κατα την ομιλία του ζήτησε επιτάχυνση των διαδικασιών των αποφάσεων του πολιτικού συμβουλίου.

Διαβάστε
Επιμένει ο Παπανδρέου:”Το κούρεμα θα γίνει με πραγματικές κοινές μετοχές” – Βενιζέλος: Την απόφαση θα πάρουν αύριο όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε