Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απάντηση Λοβέρδου για την «άφεση αμαρτιών σε μεγάλο-οφειλέτες»

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Απάντηση στο δημοσίευμα εφημερίδας που τον κατηγορεί ότι δίνει άφεση αμαρτιών σε μεγάλο-οφειλέτες του ΙΚΑ έδωσε ο υπουργός Εργασίας, Ανδρέας Λοβέρδος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, ο υπουργός Εργασίας παραβρέθηκε σε εκδήλωση με θέμα «Δωρεά οργάνων-Μεταμοσχεύσεις» που διοργάνωσε το ΙΕΚ Ξυνή και η μη κυβερνητικό οργάνωση «Αγάπη» της Έλενας Ράπτη. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός όμιλος χρωστά 3,2 εκατομμύρια ευρώ στο ΙΚΑ καθώς φέρεται να μην καταβάλει εισφορές από το 1998 και κατηγορεί τον Ανδρέα Λοβέρδο πως δίνει άφεση αμαρτιών σε οφειλέτες του ΙΚΑ.

Ο υπουργός απάντησε, με επιστολή του στον διευθυντή της εφημερίδας, στην οποία αναφέρει: «Σχετικά με το δημοσίευμα της εφημερίδας της 27ης Ιουνίου 2010 θέλω να σας ενημερώσω πως είμαι δωρητής οργάνων σώματος και προσκλήθηκα από την ΜΚΟ της Βουλευτή κυρίας Ράπτη σε εκδήλωση για την αξία που έχει η συμβολή των πολιτών σε αυτή την κρίσιμη κοινωνική δράση. Η εκδήλωση έγινε στην κεντρική αίθουσα του Υπουργείου Τύπου και η πρόσκληση μου απευθύνθηκε από τη συνάδελφο κυρία Ράπτη».

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε