Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα

Απάντηση Ν.Δ σε Ο.Ρεν μέσω Πορτογαλίας και Ιρλανδίας

Τις νέες πιέσεις του Φινλανδού επιτρόπου για συναίνεση απέκρουσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ δείχνοντας τη Γκάρντιαν και χαρακτηρίζοντας τα μέτρα ως μια αποτυχημένη πολιτική η οποία δεν οδηγεί πουθενά.
 

“Εμείς αυτό το οποίο ζητάμε μέσα από το Ζάππειο 2, είναι αυτά που έχουν γίνει δεκτά στα Μνημόνια της Πορτογαλίας και της Ιρλανδιας. Αυτά που ζητάμε είναι αυτά που έχουν καταφέρει να πάρουν οι δύο αυτές χώρες”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γ. Μιχελάκης, που αναρωτήθηκε γιατί αρνούνται να δώσουν ότι έδωσαν στις άλλες χώρες, όπως για παράδειγμα τις οριζόντιες περικοπές από ένα σημείο και πάνω.
 
Ο κ. Μιχελάκης παρουσίασε και το άρθρο της βρετανικής εφημερίδας Γκάρντιαν, όπου η πολιτική του Μνημονίου χαρακτηρίζεται ως ” ακραίος δημοσιονομικός μαζοχισμός που δεν πρόκειται να πετύχει.
“Είναι μια αποτυχημένη πολιτική η οποία δεν οδηγεί πουθενά “, τόνισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ ο οποίος και κατηγόρησε την κυβέρνηση πως επιδιώκει τη συναίνεση για να καλύψει την αποτυχία της πολιτικής του.
 
Κλειστά χαρτιά κράτησε ο Γιάννης Μιχελάκης, για το αν η ΝΔ θα ζητήσει το επόμενο διάστημα πρόωρες εκλογές: ”Να έχετε εμπιστοσύνη στον Αντώνη Σαμαρά. Βάζει πάνω από όλα το συμφέρον της χώρας. Δεν είμαστε μια ανεύθυνη αντιπολίτευση, όταν έρθει η ώρα θα το δούμε.”
 
Ανοιχτό άφησε πάντως το ενδεχόμενο να κατατεθεί πρόταση μομφής κατά του Γιώργου Παπακωσταντίνου:” η πρόταση μομφής είναι ένα όπλο στη φαρέτρα της ΝΔ και θα χρησιμοποιηθεί όποτε το κρίνουμε απαραίτητο”.
 
Διαβάστε επίσης :

“Ποντάρει σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι ο Σαμαράς”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε