Τρίτη, 16 Απρ.
23oC Αθήνα

Απίστευτη μικρότητα Ζωής για τον Γλέζο! “Έβαλε στη θέση της τη σημαία που κατέβασε” [vid]

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ EUROKINISSI

Το προσωπικό και πιθανότατα εκλογικό “σόου” που προσπάθησε να στήσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου στην εκδήλωση μνήμης για τα θύματα της ναζιστικής σφαγής του Διστόμου, διακόπηκε… άδοξα από την στάση του Μανώλη Γλέζου.

Ο άνθρωπος που μαζί με τον Λάκη Σάντα, κατέβασαν την ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη, παραμέρισε την πρώην πρόεδρο της Βουλής που προσπάθησε να απαγορεύσει στον Γερμανό πρέσβη να καταθέσει στεφάνι στο μνημείο αποτρέποντας την μετατροπή μιας εκδήλωσης μνήμης σε προεκλογική εκδήλωση της “Πλεύσης Ελευθερίας” και της επικεφαλής της.

Φαίνεται πως η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν συγχώρησε στον Μανώλη Γλέζο, αυτή του την κίνηση και με ανάρτησή της στον λογαριασμό της στα social media, μιλά με τρόπο που ούτε οι φανατικότεροι των αντιπάλων του στις δεκαετίες της δράσης του δεν είχαν τολμήσει.

“Ο Μανώλης Γλέζος προτίμησε να βάλει ο ίδιος με τα χέρια του τη σημαία του κατακτητή πάνω στο μνημείο των θυμάτων” έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Την ηρωική ενέργεια του κατεβάσματος της σημαίας, έχουν προσπαθήσει να την μειώσουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο μόνο οι ιδεολογικοί απόγονοι των συνεργατών των κατακτητών.

Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κανείς με την σκέψη, τις ιδέες και τη δράση του Μανώλη Γλέζου, δεν μπορεί να αρνηθεί πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με 3 καταδίκες σε θάνατο και συνολικά 16 χρόνια φυλακής και εξοριών για την πολιτική του δράση.

Ο Μανώλης Γλέζος δεν εμφανίστηκε το 2012, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν πλέον στην αξιωματική αντιπολίτευση και η προοπτική της διακυβέρνησης ήδη φαινόταν στον ορίζοντα. Έχει σφραγίσει την πολιτική ζωή της χώρας με τη δράση του και έχει δεχθεί τις συνέπειες γι αυτήν…

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε