Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Απίστευτος καυγάς στην Βουλή μεταξύ Κανέλλη και Πανάρετου – Δείτε το βίντεο

– Ο υφυπουργός Παιδείας την είπε κομμουνίστρια εκ μεταγραφής
– Η κα Κανέλλη ανταπάντησε: “Εσείς δεν είστε Πανάρετος αλλά πανάρετα πανάθλιος”

Ποιός είδε τη Λιάνα Κανέλλη και δεν την φοβήθηκε στη Βουλή, όταν σε ερώτησή της για την χρηματοδότηση των ερευνητικών κέντρων ο υφυπουργός Παιδείας, Γιάννης Πανάρετος την αποκάλεσε κομμουνίστρια εκ μεταγραφής.

Ήταν στη φάση της δευτερολογίας του υφυπουργού, όταν η κα Κανέλλη τον διέκοπτε συνεχώς. Τότε ο κ. Πανάρετος της είπε: «Εγώ ξέρω ότι ο τρόπος που μιλάνε οι κομμουνιστές είναι πάντα σοβαρός, ενώ σέβονται τον συνομιλητή τους. Δεν ξέρω, αν ισχύει και για τους εκ μεταγραφής κομμουνιστές».

 “Εσείς δεν είστε Πανάρετος, αλλά πανάρετα πανάθλιος”, του απάντησε η βουλευτής, για να ξεκινήσει ένας φοβερός καυγάς, με ανοικτό το μικρόφωνο μόνον του υφυπουργού.

    Ο υφυπουργός ζήτησε από το προεδρείο να τον προστατεύσει, αλλά η προεδρεύουσα Ροδούλα Ζήση, δεν κατάφερε να σταματήσει τη βουλευτή.

 “Δέχομαι προσωπική επίθεση, προσβάλετε το κόμμα σας”, ακούσθηκε να λέει ο κ. Πανάρετος, ενώ η κ. Κανέλη του έλεγε: “Αν εσύ νοιώθεις τύψεις που δεν έγινες κομμουνιστής, μην κατηγορείς εμένα, επειδή έχεις ενσωματωθεί στο σύστημα”.

“Δεν είναι τηλεόραση εδώ”, συνέχισε ο υφυπουργός, ενώ η κ. Κανέλλη ακούσθηκε να λέει ότι “εκείνος είναι που κάνει το σώου και είναι πανάθλιο”.

‘Ολοι οι διάλογοι διεγράφησαν με εντολή της προέδρου από τα πρακτικά.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε