Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

Από ποιόν ζητάει ο Πάγκαλος 1 εκατομμύριο ευρώ

Από ποιόν ζητάει ο Πάγκαλος 1 εκατομμύριο ευρώ

Είχε προηγηθεί κι άλλη αγωγή της γυναίκας του κ. Πάγκαλου η οποία επίσης ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ από τον φοιτητή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει στο Mega δεν έχει 7.500 ευρώ για να πληρώσει το χαράτσι στα ακίνητα τα οποία διαθέτει, ζητά ένα εκατομμύριο ευρώ αποζημίωση για ηθική βλάβη από έναν 26χρονο φοιτητή της Φιλοσοφικής εξαιτίας ενός άρθρου που είχε γράψει ο δεύτερος τον Σεπτέμβριο του 2010 σε προσωπικό του ιστολόγιο.

Ο Βασίλης Μυτιληναίος ο νεαρός φοιτητής έγραφε μεταξύ άλλων στο ιστολόγιο του για διάφορους δήμους μεταξύ των οποίων και του Σαρωνικού στους οποίους σημείωνε χαρακτηριστικά πως “λιγουρεύονται κάποιοι να βγάλουν εκατομμύρια από την εκμετάλλευση των παραλιών μετο να τις κλείσουν”, ώστε να μπορέσουν να γίνουν μετά “ξενοδοχειάρες με τιςδικές τους παραλίες”, φωτογραφίζοντας συγκεκριμένα πρόσωπα που βρίσκονται πίσω από το ξεπούλημα.

Μάλιστα, ο φοιτητής όταν έγραφε το συγκεκριμένο άρθρο, όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελευθεροτυπία, ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος αλλά δεν εξελέγη.

Επίσης, ο κ. Μυτιληναίος έγραφε πως η “υποψηφιότητα της Χριστίνας Χριστοφάκη στο Δήμο Σαρωνικού αποτελεί τον δούρειο ίππο των μεγαλοσυμφερόντων και ο σύζυγός της βοηθάει στην επίτευξή τους”.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε