Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Αποκάλυψη Newsit: Το σχέδιο Βενιζέλου για την διαδοχή

Είναι ίσως ο μόνος από τους επίδοξους διαδόχους του Γιώργου Παπανδρέου που κινείται βάση ενός καλά οργανωμένου σχεδίου.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit, δεν έχει αφήσει τίποτα στην τύχη και βήμα – βήμα κινείται έτσι ώστε να είναι εκείνος που θα διαδεχθεί τον Γιώργο Παπανδρέου και θα ηγηθεί στο ΠΑΣΟΚ στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση.

Και τονίζουμε θα ηγηθεί γιατί οι πληροφορίες επιμένουν ότι ο νυν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης έχει συμφωνήσει με τον Γιώργο Παπανδρέου ότι το ΠΑΣΟΚ θα πάει στις κάλπες με Πρόεδρο τον κ. Παπανδρέου και με υποψήφιο πρωθυπουργό τον ίδιο.

Ο κ. Βενιζέλος σε καθημερινή βάση βλέπει συστηματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ τόσο από την βάση όσο και από την κοινοβουλευτική ομάδα. Και όπως έλεγαν άνθρωποι του περιβάλλοντός του, θα τους δει όλους!

Σ’ αυτό όμως που αξίζει να σταθεί κανείς είναι ότι ο κ. Βενιζέλος κάνει και άλλη μια σημαντική στρατηγική κίνηση: συναντά και ζητεί την υποστήριξη εκείνων που θεωρεί σίγουρο ότι στις επόμενες εκλογές θα επανεκλεγούν. Και άρα εκείνους που ασκούν επιρροή στην κομματική βάση και στους ψηφοφόρους.

Περιφέρεια, περιφέρεια οι συνεργάτες του ξεχωρίζουν εκείνους που αποτελούν την ραχοκοκκαλιά της εκλογικής δύναμης του ΠΑΣΟΚ και θα του εξασφαλίσουν την άνοδο στην κορυφή.

Ο κ. Βενιζέλος είναι επίσης θιασώτης της άποψης εκλογές όσο το δυνατόν συντομότερα, γιατί εκτιμά ότι όσο πιο πολύ μένει στην ηλεκτρική καρέκλα του υπουργείου Οικονομικών η φθορά μεγαλώνει και τον απομακρύνει από την αρχηγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

“Κομμάτια” τα κόμματα στην Κυβέρνηση – Κρίσιμα ραντεβού Παπαδήμου με αρχηγούς σήμερα

Καυγάς Βενιζέλου – Βορίδη στο υπουργικό – “Πρόσεχε πως μιλάς!” – “Θα μιλάω όπως θέλω!”

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε