Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Απολύσεις στο Δημόσιο και διαθεσιμότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Μανιτάκη με την τρόικα

Απολύσεις στο Δημόσιο και διαθεσιμότητα στο επίκεντρο της συνάντησης Μανιτάκη με την τρόικα

Συγκεκριμένο οργανόγραμμα ζητούν οι τροϊκανοί σχετικά με τη διαθεσιμότητα των υπαλλήλων στο Δημόσιο. Τη Δευτέρα η κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη.

Μπορεί το θέμα των απολύσεων στο Δημόσιο να μην συζητήθηκε στη συνάντηση της τρόικας με τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα το πρωί της Κυριακής, ωστόσο η “καυτή πατάτα” περνάει στα χέρια του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αντώνη Μανιτάκη.

Ο κ. Μανιτάκης είναι το επόμενο “ραντεβού” και κατά την συνάντηση που θα έχουν τη Δευτέρα οι εκπρόσωπο των δανειστών με τον υπουργό το επίκεντρο δεν είανι άλλο από τις απολύσεις στο Δημόσιο. Μάλιστα τα μέλη της τρόικας θα πρέπει να λάβουν ικανοποιητικές απαντήσεις για την αποτελεσματικότητα του σχεδιασμού.

Σύμφωνα με αξιωματούχο του υπουργείου Οικονομικών, “από τη στιγμή που θα δουν τον κ. Μανιτάκη, θέλουν να ακούσουν όλη την επιχειρηματολογία και για τα τρία σκέλη του προαπαιτούμενου, το πρώτο ήταν τα οργανογράμματα, το δεύτερο επί αυτών των οργανογραμμάτων στους 60.000 τι προτιθέμεθα να κάνουμε και το τρίτο ο προγραμματισμός μέχρι το τέλος του 2014 κινητικότητας, διαθεσιμότητας, απολύσεων”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τα ζήτησαν όλα από τον Γ. Στουρνάρα οι τροϊκανοί με σημαία τους τις απολύσεις στο Δημόσιο – Η ”καυτή πατάτα” πηγαίνει τώρα στον Αντώνη Μανιτάκη

Απολύσεις στο Δημόσιο: Τελεσίγραφο Μανιτάκη για όσους δε δεχτούν τη μετάταξη – Η λίστα με τους 12.700 υπαλλήλους που μπαίνουν σε διαθεσιμότητα

Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και νέες μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις

 

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε