Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ – Iskra: Και στο βάθος… συγκυβέρνηση!

Αποτελέσματα εκλογών ΝΔ – Iskra: Και στο βάθος… συγκυβέρνηση!

Προβάδισμα Μεϊμαράκη και στο βάθος μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ βλέπει το iskra.gr μετά τα πρώτα αποτελέσματα των εκλογών στη Νέα Δημοκρατία. Χαρακτηρίζει δε τον “μεταλλαγμένο ΣΥΡΙΖΑ”, όπως τον αποκαλεί, τον καλύτερο… “στρατολόγο της ΝΔ”.

Το κείμενο που ανέβηκε αργά το βράδυ της Κυριακής (20.12.2015) στην ιστοσελίδα του iskra έχει τίτλο “Προβάδισμα Μεϊμαράκη και στο βάθος μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ” και υπότιτλο “Ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ Τσίπρα ο καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ”.

Οι 400.000 που ψήφισαν στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας χαρακτηρίζονται αριθμός που μοιάζει εντυπωσιακός αλλά είναι μικρότερος σε σχέση με τους κοντά 800.000 που πήραν μέρος στην εκλογή Σαμαρά.

“Η κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ του Αλ. Τσιπρα, με την καταστροφική πολιτική της , αποδεικνύεται ο καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ και ένα είδος «πλυντηρίου» για την εικόνα της” αναφέρεται στο κείμενο και εκτιμάται ότι “μετά τις εκλογές στη ΝΔ, φαίνεται ότι θα ενταθούν τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Τσίπρα, και έρχεται πιο κοντά μια συναινετική μνημονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και των δορυφόρων τους, χωρίς βέβαια κι αυτή να μπορεί να δώσει την παραμικρή θετική προοπτική στη χώρα”.

Όλο το κείμενο που ανέβηκε στο iskra.gr

Τετρακόσιες, περίπου, χιλιάδες στις κάλπες της ΝΔ για την εκλογή αρχηγού της Ελληνικής παραδοσιακής δεξιάς, δεν είναι ένας μικρός αριθμός. Ωστόσο, όσο κι αν ο αριθμός μοιάζει εντυπωσιακός, είναι πολύ μικρότερος, μισός περίπου, σε σχέση με τους κοντά 800.000 που πήραν μέρος στην εκλογή Σαμαρά.
Η Κυβέρνηση του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ του Αλ Τσιπρα, με την καταστροφική πολιτική της , αποδεικνύεται ο καλύτερος στρατολόγος της ΝΔ και ένα είδος «πλυντηρίου» για την εικόνα της.
Δυστυχώς 400.000 πολίτες, βοηθούντων των πολιτικών εγκλημάτων του μεταλλαγμένου ΣΥΡΙΖΑ, μοιάζουν να ξεχνάνε τα σημεία και τέρατα των κυβερνήσεων της ΝΔ.
Τα πρώτα αποτελέσματα από τις κάλπες της ΝΔ δίνουν μάλλον ισχυρό προβάδισμα στον Β. Μεϊμαράκη, ενώ φαίνεται ότι για τη δεύτερη θέση μάχονται, μέχρι αυτή τη στιγμή, Μητσοτάκης και Τζιτζικώστας, με 4ο τον Α. Γεωργιάδη.
Μετά τις εκλογές στη ΝΔ, φαίνεται ότι θα ενταθούν τα αδιέξοδα της Κυβέρνησης Τσίπρα, και έρχεται πιο κοντά μια συναινετική μνημονική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ και των δορυφόρων τους, χωρίς βέβαια κι αυτή να μπορεί να δώσει την παραμικρή θετική προοπτική στη χώρα.
Η δημοκρατική αντιμνημονιακή ανατροπή είναι η μόνη λύση και διέξοδος, και σήμερα γίνεται πιο αναγκαία και μάλλον πιο ρεαλιστική από χθες ως δυνατότητα, αρκεί να προχωρήσει αποφαιστικά το πιο πλατύ μέτωπο δημοκρατικών αντιμνημονιακών δυνάμεων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε